Pasen

easter-eggs-3275311_960_720.jpgPasen was weer gezellig dit jaar. Vier dagen vrij en leuke dingen doen. Lees je mee wat wij gedaan hebben deze dagen en hoe onze tweede paasdag eruit ziet?

Vrijdag

jesus-2386640_960_720De kinderen waren op goede vrijdag vrij. Eerst rustig wakker worden en ontbijten. Daarnaast zijn we lekker wezen shoppen in het dorp. Beide dames hebben nieuwe zomer sneakers gekregen en mama een nieuw shirt. ‘s Middags zijn we naar de kerk geweest. Er was een dienst die in het teken stond van de kruisweg van Jezus. De dienst was heel toegankelijk voor kinderen en werd bijgestaan door het kinderkoor. ’s Avonds na het eten hebben de kinderen nog even lekker een film van Mees Kees gekeken. Daarna waren ze zo moe dat ze direct gingen slapen.

Zaterdag

20180331_144619Zaterdag was een relax dagje. ’s Morgens bleven de kids even lekker thuis met papa zodat ik even voor mezelf kon gaan shoppen en de laatste Paas boodschappen kon doen. ’s Middags was bij ons in de wijk paaseieren zoeken. Bij de school en in het park waren paaseieren verstopt. De paashaas was er en wanneer je een gouden, zilveren of bronzen ei vond, won je zelfs een prijsje. Helaas voor ons geen prijs, maar wel een paar lekkere eieren gevonden en een leuke middag gehad. De rest van de middag was het heerlijk buiten spelen met de buurkinderen. Wat lekker dat de zon scheen en de kinderen weer buiten konden spelen samen.

Zondag

Na een lekker paasontbijt met zijn vieren hebben we lekker rustig aan gedaan. De meiden hebben heerlijk geknutseld. ’s Middags kwamen opa en oma en gingen we lekker eieren eten. Na het eten hebben we de Lion King gekeken en daarna was het tijd om naar het paasvuur te gaan. Het duurde even voor het paasvuur goed brandde maar het was weer super om te zien.  Om half tien gingen we weer naar huis.

Maandag

Onze meiden zijn altijd vroeg wakker. Gelukkig sliepen ze vandaag een beetje uit. Rond 9 uur waren ze wakker. Vanmiddag hebben we een verjaardag van kinderen van vrienden van ons. Verder hebben we geen plannen. In ieder geval vanavond een beetje op tijd naar bed want morgen moeten de dames weer naar school.

Hoe was jullie Pasen?

10 gedachten over “Pasen

  1. Wij zijn ook naar de kinderkruisweg geweest! Vond het een aanrader. Al vond de jongste kerst leuker. Meer een feestje en daar kende hij liedjes van

  2. Klinkt heerlijk rustig. Hier Duinrell, avondeten bij schoonouders, gister thuis eieren zoeken en eten bij mijn ouders.

  3. Oh heerlijk! Leuk he, dat paaseitjes zoeken. Hier lekker rustig. Ge-gourmet en ook paaseieren gezocht. De jongste was ziek, dus helaas niet op pad.

  4. Wij hebben op 2e Paasdag een paasbrunch thuis gehouden en de meiden hebben eitjes geschilderd. Verder weinig aan gedaan, maar lekker veel er op uit geweest naar de Julianatoren, Duinrell en het Volkenkunde museum

Geef een reactie