Pimp je auto met raambestickering

megarun raamstickers blogsbyingrid

Ken je die autotochten met oude auto’s door bijvoorbeeld Europa? Een collega van mij deed ooit mee met de Garbagerun en vrienden van ons met de Megarun. Vorig jaar zou mijn man met vrienden mee doen aan de Megarun. Die ging door Corona niet door maar er werd in het najaar wel een Megarun weekend georganiseerd. Door omstandigheden kon hij helaas niet mee.

Dit jaar zouden ze weer meedoen en hij verheugde zich erop om deze keer mee te gaan. Maar Corona gooit weer roet in het eten en de Megarun gaat volgende maand nog niet door. Misschien in het najaar en anders volgend jaar. Gelukkig is de voorpret van het pimpen van een oud barrel ook al erg leuk.

Megarun

megarun raamstickers Blogsbyingrid

De Megarun is een onvergetelijke roadtrip in een oud barrel. Je rijdt in vijf dagen dwars door Europa. En naast het rijden en stof happen, is er uiteraard genoeg tijd om te genieten, te feesten en een biertje te drinken. Wat mij betreft een echt mannen ding. De Megarun begint met een keuring van de auto’s, een feestavond met overnachting in Nederland. En dan kan de toch door Europa beginnen.

Auto pimpen

Onze mannen kochten een oud barrel en pimpten deze tot een unieke en geniale bolide. Als je de foto’s van de auto’s ziet die mee doen aan zo’n roadtrip, zie je veel stellages op het dak met grote lampen of bijzondere attributen. Maar je ziet ook alle kanten van de auto’s en de ramen helemaal gepimpt. Iedereen doet zijn best om zijn auto op unieke wijze te pimpen. En dat kan bijvoorbeeld met zelf gemaakte raamstickers.

Ook onze mannen zijn erg druk geweest met het pimpen van hun auto. Eén van hen is automonteur en wist een oud barrel op de kop te tikken. Gelukkig heeft hij verstand van auto’s zodat ze niet zomaar stil komen te staan tijdens de roadtrip. En toen de auto eenmaal aangeschaft was, kon het pimpen beginnen.

Raamstickers

Nadat de auto gekocht is en eventuele mankementen verholpen zijn, kan het pimpen van de barrel beginnen. Op het dak hebben ze een dakkoffer geplaatst die natuurlijk ook gepimpt moest worden. De motorkap en de zijkanten van de auto zijn ook helemaal aangepakt. Je kunt het zo gek niet bedenken, of de mannen gebruiken het om hun auto op te pimpen. Leuke illustraties, de vlag van Nederland en nog veel meer.

Extra leuk is het om je eigen stickers te maken. En daarmee is zoveel mogelijk! Je hebt natuurlijk stickers in allerlei afmetingen en kleuren. En je hebt zelfs glow in the dark stickers. Als je dan geen grote lampen bovenop je auto hebt, zien glow in the dark stickers er ’s avonds toch ook wel erg leuk uit.

De auto van onze mannen heeft een hoog Peaky Blinders gehalte. De auto is voor een groot gedeelte klaar, maar zal voor de roadtrip nog wel even een laatste finishing touch krijgen. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat en hoop dat ze in het najaar hun roadtrip kunnen maken.

Wat vind jij van zo’n gepimpte auto en roadtrip?

Geef een reactie