Planten van Plant Rebelz

Een paar mooie planten in huis doen het altijd goed. Het staat niet alleen vrolijk en leuk in je interieur, maar is ook nog eens goed voor je.

Planten zijn natuurlijk goed voor de luchtkwaliteit in huis en geven een stukje natuur in huis, een stukje rust.

Hoe leuk is dan deze nieuwe webshop met superleuke planten en meer: Plant Rebelz.

Plant Rebelz

Plant Rebelz is een webshop met verschillende planten. De planten worden zelf geteeld. Naast planten hebben ze ook stekjes die je zelf groot kunt brengen. Super leuk! Je kunt kiezen uit verschillende planten en verschillende formaten planten. Ook verkopen ze terrariums en leuke goodies zoals droogbloemen, potten, manden en kaartjes.

Quiet Rebel

Er is dus ruim keuze bij Plant Rebelz. Ik koos voor een quiet rebel. Ik koos het formaat medium. Deze plant kost € 18,50 en heeft een pot maat van circa 14 cm en een hoogte van circa 55 cm.

Deze Ficus Moclame begint met lichtgroene bladeren die na verloop van tijd donkergroen kleuren. Hij staat super leuk in huis. Ik vind het ook mooi dat hij vooral omhoog groeit en niet in de breedte. Daarnaast is het ook nog eens een ontzettend fijne plant om in huis te hebben, want deze ficus zuivert namelijk de lucht. Een toppertje dus!

Extreme Stripy Kid

Naast een volwassen plant koos ik ook voor een stekje. Ik koos voor de Extreme Stripy Kid. Dit is een mini Alocasia Zebrina. Een stekje kost € 5,50. Dit plantje heeft een gave steel die gevlekt is en ziet er daardoor een beetje exotisch uit. Ik ben heel benieuwd hoe deze plant groeit.

En zie je dat leuke potje waar dit stekje in staat? Ook dit potje komt van Plant Rebelz. Het kost € 7,50.

Planten in je interieur

Uiteraard was het even spelen en uitproberen waar we de planten neer zouden zetten.

In de vensterbank staat vaak leuk, maar is soms lastig met de raambekleding. We hebben plissé gordijnen en de planten mogen dus niet te groot of te breed zijn, anders kunnen de gordijnen niet meer omlaag.

Uiteindelijk schaften we een leuk plantentafel aan. En daar daar staan onze nieuwe planten te pronken.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie