Waarom de telefoonhoesjes van Casimoda zo leuk zijn!

Telefoonhoesjes. Je hebt ze in allerlei soorten. Denk aan verschillende kleuren, materialen en prints. Zelf had ik altijd een saai doorzichtig, beschermend telefoonhoesje. Heel praktisch, maar niet echt spectaculair.

Maar er zijn zoveel leukere hoesjes verkrijgbaar! Daarom besloot ik toch maar eens verder te kijken en vond ik bij Casimoda echt hele leuke telefoonhoesjes.

Keuze uit vele prints

Telefoonhoesjes zijn er als hardcase hoesje of als siliconen hoesje. Zelf ben ik fan van de siliconen telefoonhoesjes. Deze telefoonhoesjes beschermen, maar maken je telefoon niet zo groot en zwaar als een hardcase hoesje. En uiteraard zijn alle telefoonhoesjes op maat gemaakt voor de bekendste merken en types.

Telefoonhoesjes heb je tegenwoordig in allerlei prints en kleuren. Heb je zin in een leuk dierenprintje, dan kun je bijvoorbeeld kiezen uit een panterprint of een slangenprint. Maar ook leuke afbeeldingen zijn er genoeg. Wat dacht je van een ’s zomerse ananas of romantische bloemen? Daarnaast is er ruim keus in kleuren. Groen, geel, blauw, roze, alles is mogelijk. Dus in wat voor bui je ook bent, er is altijd een bijpassend hoesje te vinden.

Match je telefoonhoesje met je outfit of je bestie

En misschien vind je het wel leuk om af en toe te wisselen van hoesje. Zo wordt je telefoon(hoesje) een fashion item. Match je telefoonhoesje met je outfit. Een stoer hoesje bij een stoere outfit en een tropisch hoesje mee op zomer vakantie. Een hoesje met dierenprint met je animal outfit en een marmer hoesje naar dat chique feestje.

En wat ik nog niet eerder had gezien, zijn deze best friends hoesjes. Dat zijn hoesjes die samen horen. Leuk voor stelletjes, maar ook leuk voor vriendinnen en kinderen.

Een persoonlijk telefoonhoesje

Je kunt natuurlijk een telefoonhoesje in een leuke kleur of met een leuke print kiezen, maar wat dacht je van een uniek en persoonlijk telefoonhoesje? Bijvoorbeeld met je initialen. Nou is dat bij mij weer niet zo leuk, want min initialen zijn IK. Dat staat een beetje stom vind ik. Maar je kunt natuurlijk ook een telefoonhoesje met een foto maken. Een foto van je kind(eren) of je huisdier. Of een mooie vakantiefoto. Zo heb je echt een telefoonhoesje met een persoonlijke touch.

Voor alle telefoons een hoesje

Casimoda heeft telefoonhoesjes voor vele merken en types mobiele telefoons zoals Samsung, Apple, Huawei, LG, Sony, Motorola of HTC. Zelf heb ik een Samsung S10 en ook mijn man en onze meiden hebben een Samsung. En voor al die types is op Casimoda genoeg keus voor een telefoonhoesje. Ben je dus op zoek naar telefoonhoesje Samsung A41, dan slaag je hier beslist!

Voor welk telefoonhoesje zou jij gaan?

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie