Prentenboek | Vergeet je knuffels niet!

Knuffels. Volgens mij heeft elk kind wel een of meerdere knuffels. Hier in huis in ieder geval wel. Anne heeft nog steeds haar roze knuffel muis die ze bij haar geboorte kreeg. En daarnaast nog een aantal knuffels. Emma is een echte knuffel koningin en heeft er heel veel. Zelfs mijn favoriete knuffels van vroeger heb ik nog. Knuffels zijn van alle tijden en voor altijd. En dat zie je terug in dit mooie prentenboek: Vergeet je knuffels niet!

Vergeet je knuffels niet!

Op de eerste bladzijde van het boek, zie je Ling met haar knuffelbeer. Ling gaat naar buiten. Ze heeft al haar knuffels bij zich. In dit mooie prentenboek staan nauwelijks woorden. Je leeft meer in de fantasiewereld van Ling Elk van haar knuffeldieren komt tot leven: ze stoeit en knuffelt met haar beer, lacht met haar hyena en zijn vrienden, scheert door de lucht met haar vogel, duikt de diepzee in met haar octopus en rijdt mee op de rug van haar cheeta. Voel de wind en het water, de snelheid, de dierenlijven, de vriendschap en de vrijheid. Dit mooie prentenboek is een ode aan de tijd die eigenlijk nooit voorbijgaat: de tijd waarin je knuffels leven. 

Het boek is prachtig en heeft 32 pagina’s. Net zoals de kaft zijn de tekeningen in het boek supermooi en helemaal in kleur. Het prentenboek is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer vier jaar. Kinderen kunnen hun eigen (fantasie) verhaal maken van de avonturen van Ling met haar knuffels. Een prachtig prentenboek voor echte knuffel liefhebbers.

Waar te koop

Dit mooie boek van uitgeverij Lemniscaat kost € 14,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bookspot ISBN: 9789047714149.

Dit is een gesponsorde blog met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie