Shoppen voor de lente

Terwijl ik deze blog schrijf sneeuwt en regent het. En dat terwijl het ongeveer een week geleden nog prachtig weer was. Wel nog een beetje koud, maar ook met een heerlijk zonnetje. Ik kan niet wachten tot het lente wordt. En daarom begon ik vast met het opruimen van de kasten van de meiden en van mijzelf en deden we al vast wat inspiratie op voor het voorjaar.

Nieuwe sneakers

Ik draag graag sneakers, vaak lage, maar soms ook hoge sneakers. Zeker in de lente en de zomer vind ik dit fijne schoenen. Lekker comfortabel en makkelijk te combineren. Voor de lente zocht ik nog een paar nieuwe, witte sneakers. Ik zag deze witte sneakers met rosé accenten van Puma. Helemaal mijn stijl.

Naast sneakers is het in de lente of de zomer ook fijn om pumps te dragen. Die zijn er in verschillende modellen en hakhoogtes. En in verschillende kleuren natuurlijk. Wat chiquer in een zwarte of lichte kleur of juist lekker vrolijk in een fel kleurtje.

Natuurlijk gaat het niet alleen om nieuwe schoenen voor je lente garderobe. Ik vind het vooral leuk om weer nieuwe shirts in lekker frisse kleurtjes te kopen. Nu nog lekker te combineren met een vestje en als het wat warmer wordt dan kan het vestje uit en kan het shirt met korte mouwen lekker aan. De meiden hebben allebei een leuk nieuw setje uitgezocht. Anne een mooie, iets wijdere, witte broek met een leuk shirtje, beiden van Franky & Liberty. En Emma een licht paars shirtje met vestje en mooie jeans van Kids Only. Ze zijn klaar voor de eerste warmere dagen. Laat het zonnetje maar komen!

Geef een reactie