Shoppen voor het najaar – welke kleuren gaan we shoppen?

Terwijl ik deze blog schrijf is het na twee weken slecht weer en veel regen eindelijk zomer in Nederland. De meiden hebben nog drie weken zomervakantie. De afgelopen weken was het slecht weer en hebben ze hun kamers opgeruimd en hun kledingkasten uitgemest. En daarmee ruimte gemaakt voor nieuwe kleding voor het najaar.

Winterjassen shoppen

Aangezien de meiden nog steeds in de groei zijn, hebben ze elk jaar weer een nieuwe winterjas nodig. Een winterjas kopen we meestal eind augustus of in september. Mijn ervaring is dat wanneer je te lang wacht, de leuke winterjassen niet meer (in de juiste maat) verkrijgbaar zijn. En als het koud wordt, wil je natuurlijk wel een lekkere warme jas aan.

Zelf kies ik vaak in de winter voor een zwarte of donkerblauwe jas. De meiden kozen vaker voor kleur, zoals mosterdgeel of knalrood. Voor komende najaar en winter doen de basiskleuren zoals zwart en wit het weer goed in de mode. Maar daarnaast zijn er ook nog enkele modekleuren voor de herfst en winter van 2023 die je outfit lekker kunnen op laten vallen. Denk daarbij aan onder andere vurig rood, botergeel, (chocolade)bruin, ijsblauw en camel.

Nieuwe sneakers voor het najaar

Ik draag graag sneakers, meestal lage sneakers. Anne daarentegen draagt, zeker in het najaar, graag hoge sneakers. En ik moet zeggen dat het haar ook super leuk en sportief staat. Daarnaast zijn sneakers natuurlijk gewoon lekker comfortabel en makkelijk te combineren. Anne droeg deze zomer witte sneakers van Nike. Voor het najaar heeft ze al een paar mooie sneakers met een beetje kleur op het oog. Zelf ben ik nog op zoek naar een paar sneakers die iets donkerder van kleur zijn. Of misschien juist wel een paar sneakers in een knalkleur zoals vurig rood.

Nette schoenen voor het najaar

Naast sportieve sneakers heb ik ook graag wat nettere schoenen. Voor het najaar zijn pumps ideaal en richting de winter kies ik juist vaak voor (enkel)laarsjes. Vaak ga ik voor veilig zwart, maar kleuren als taupe vind ik ook erg mooi voor het najaar.

Meestal gaan we aan het einde van de zomervakantie een dagje lekker shoppen. Dan zorgen we dat de meiden in ieder geval alles voor school, waaronder gymkleding en sportschoenen, kunnen aanschaffen en daarnaast hopen we al vast wat leuke kleding voor het najaar te scoren. We zijn benieuwd of we de najaarskleuren als vurig rood, botergeel, (chocolade)bruin, ijsblauw en camel dan al in de winkels zien hangen.

Geef een reactie