Sinterklaas Bloghop 2018

45685674_2175981939138547_1349745557836398592_o

Vandaag komt hij aan in Nederland: Sinterklaas. We gaan weer een spannende tijd tegemoet. De kinderen mogen de schoen zetten, kijken het Sinterklaasjournaal en kunnen niet wachten tot pakjesavond. En vandaag gaat ook de Sinterklaas Bloghop 2018 van start. Samen met 47 (!!) andere bloggers zetten we jullie lezers extra in het zonnetje en kun je overal kans maken op mooie Sinterklaas prijzen.

Ben je hier voor het eerst?

Welkom op Blogsbyingrid! Misschien heb je al eens eerder een kijkje genomen op mijn blog, maar misschien is dit je eerste keer. Mijn naam is Ingrid, ik ben 38 jaar en moeder van twee meiden van 6 en 8 jaar. Blogsbyingrid is een persoonlijke blog waarbij ik je graag meeneem in ons dagelijks leven. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere kidsfashion, kinderboeken, beauty en lifestyle, traktaties en vakantietips of dagjes uit.

Hierbij een aantal voorbeelden van mijn blogs:

Dank je wel…

CKOTB.com-logo

Als je mee hopt van blog naar blog dan ben je hier via Coolest Kid on the Blog terecht gekomen. Astrid, moeder van vier kinderen schrift deze blog die garant staat voor de hipste en meest unieke kinder-en baby producten, zoals kleding en speelgoed, maar ook leuke evenementen en restaurants. Heb je meegedaan voor de Hubelino startersset of uitbereidingsset naar keuze?

Winnen!

Bij Blogsbyingrid kun je een leuk sinterklaas pakket winnen ter waarde van bijna 30 euro. In het pakket zitten de volgende leuke artikelen:

IMG_20181114_113519_8

Wat moet je doen?

 • Deze win actie is gesloten, de winnaar staat op mijn  facebookpagina

Door naar…

cropped-leesleeslees-RGB

Zoals het hoort bij een bloghop, stuur ik je ook weer door naar de volgende blog, namelijk Lees Lees Lees. In deze leuke blog komen allerhande kinderboeken voorbij. Zie jij door de bomen het bos niet meer met alle nieuwe kinderboeken die regelmatig verschijnen? Dan vind je hier leuke tips en recensies. En in deze Sinterklaas Bloghop kun je bij Lees Lees Lees Schooltje spelen van Zwijsen winnen!

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

41 gedachten over “Sinterklaas Bloghop 2018

 1. Wat leuk dat je meedoet aan de bloghop. En wat een leuk prijzenpakket. Daar doe ik heel graag aan mee voor mijn kinderen. Ik ben je gaan volgen via Facebook 🙂

 2. Poep, plas en scheetjeshumor. Het blijft hier in huis een grote hit. Dus ik doe graag mee voor onze 4 drollen van kinderen.

 3. Daar zullen mijn kinderen erg van genieten, vooral die van 6 is nu helemaal bezig met sinterklaas, alles versieren, knutselen. De oudste van 10 heeft dat inmiddels minder, maar zal dat poepspel echt grappig vinden.

 4. Wat een leuk pakket, ik doe graag mee! Mijn zoontje had er al over dat hij graag het ‘Poepspel’ wil hebben, hij zit nog steeds in de poep, scheet en plas fase… hoop dat het ooit over gaat 😉 Een fijne bloghop gewenst!

 5. Dat is nou pas een leuk poep spel. Me neefjes zitten al helemaal in die fase. Wat is er nou leuker voor hun om deze grappige spel in de zak van sinterklaas te voor schijn te halen. Ik doe graag mee voor hun

 6. Leuk, volgens mij ken ik jouw blog nog niet. Zo heb ik vandaag toch weer een paar nieuwe ontdekt. Ik zal de FB pagina ook direct even liken en dan komt er vast af en toe een berichtje voorbij van jou.
  Een spel dat Poepspel heet kan niet anders dan in de smaak vallen bij mijn kinderen, die zijn ook 6 en 8 jaar maar zeker nog niet te groot voor dit soort humor…. En die accessoires zijn ook erg leuk.

 7. Oh leuk! Een blog die ik nog niet kende! Wat fijn en aangename kennismaking! Ik ga alvast meteen meedingen naar die prijs van jou! Echt een fijn pakketje! Ik kom volgen en liken!

 8. Wat een leuke prijs geef je weg! Mn meisje heeft met spelletjes ochtend op school het poepspel gespeeld en ze was er helemaal vol van🤣 thuis vertelde ze het gelijk tegwn me, dusja deze moest natuurlijk ook op haar verlanglijstje🤗 ze zou met het pakket superblij zijn🍀

 9. Hoi hoi,
  Ik weet niet of mijn reactie aangekomen is het. Mijn internet bleef hangen! Dus opnieuw en als hij wel aangekomen is verwijder he hem naar deze reactie! Wat een leuk kado! Ik doe dan ook heel erg graag mee!

  Groetjes Claudia!

 10. Doe heel graag mee. Het prijzenpakket is onwijs gaaf en zal bij onze kinderen in de smaak vallen. Ik ga hopen en delen uiteraard.

 11. Een spel met een drol op je hoofd?!
  Dan word je echt nooit gelooft.
  Niemand denkt aan een gezelschapsspel met poep,
  Eerder nog iets met snoep.
  Dit lijkt ons echt een hilarisch spel,
  Er wordt van genoten dat weet ik wel !
  Ik zal iedereen eens een poepje laten ruiken,
  Dit spel kunnen wij hier dus goed gebruiken.
  Daarom laat ik deze kans niet schieten,
  Hopelijk kunnen wij binnenkort van een drolletje genieten 😉

Geef een reactie