Speelgoed- BlaZeLets van Ravensburger

blazeletsArmbandjes maken vinden de kinderen zo leuk. Maar deze keer geen kralen rijgen of mooie armbandjes vlechten. Deze keer iets nieuws.  Met het nieuwe BlaZeLets – Style Studio van Ravensburger maken kinderen vanaf zes jaar op een compleet nieuwe manier hun eigen armbandjes. Namelijk met magisch poeder, glitter en water. Hoe cool is dat!? BlaZeLets – Style Studio is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019.

Hoe werkt BlaZeLets – Style Studio

Armbandjes maken met BlaZeLets is superleuk Eerst pak je uit je koffer een elastisch koordje dat je in de sleuf van de mal bevestigd. Daarna kies je je favoriete kleur poeder en doe dit in de strooibeker. En dat kan in een kleur worden of in meerdere kleuren. Wat jij mooi vindt! Daarna sluit je de vorm en doe je water in het onderste deel van je koffer. Dompel de vorm twee minuten onder water. Wanneer je de vorm uit het water haalt, moet het nog ongeveer drie minuten drogen. Daarna druk je het armbandje er voorzichtig uit en zie je dat het magische poeder z’n werk heeft gedaan. Het is hard geworden. Daarna kun je je armband nog met glitter versieren. Laat de armband daarna nog ongeveer 20 minuten drogen. Dan heb je natuurlijk een mooie armband, maar hoe doe je deze om? Daar zijn sluitingen voor nodig. Schuif daarom de uiteinden van de elastische draad door de kleine gaatjes van de sluitingen en maak een stevige knoop. En dan is de armband helemaal klaar!

Uiteraard hebben wij dit speelgoed uitgebreid getest. Emma vindt het helemaal geweldig. Wel een beetje geknoei met poeder, glitter en water. Maar dat vinden kinderen fantastisch. Hun geduld wordt even op de proef gesteld want het armbandje moet natuurlijk goed drogen. Maar wat is ze blij met het resultaat!

Waar te koop?

blazejets refillOok enthousiast geworden? BlaZeLets – Style Studio van Ravensburger, voor kinderen vanaf 6 jaar, is zowel online (bijvoorbeeld bij bol.com) als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar voor een prijs van circa € 29,95. Voor nog meer coole armbandjes is er een navulset met poeder, elastisch draad en sluitingen verkrijgbaar (circa € 7,99). Kijk voor meer informatie op www.ravensburger.nl.

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

8 gedachten over “Speelgoed- BlaZeLets van Ravensburger

  1. Heb ze toevallig vandaag in het echt gezien en de armbandjes zijn idd erg leuk om te zien. Bovendien weer eens iets anders.

Geef een reactie