Speelgoed: String it van Ravensburger

string it ravensburgerSpeelgoed. Een kind kan er nooit genoeg van hebben. Bij elke leeftijd hoort weer een ander soort speelgoed. Heel leuk voor Anne vond ik String It van Ravensburger. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het concept is erg leuk. Je maakt met karton en kunststof pinnen of met een 3D figuur en vrolijk gekleurde draad heel eenvoudig de mooiste kunstwerken.

String it 3D star

Anne koos enthousiast de String IT 3D Star – Glow in the Dark Ster uit. Dit is een set met twee knutselwerken. Het eerste knutselwerk bestaat uit een 3D ster. Eerst maak je een kleine 3D ster waar je draad spant aan de zijkanten. Daarna maak je de grote ster er aan vast en kun je ook daar aan de zijkanten draad spannen. Tenslotte kun je aan de boven- en onderkant van de ster draad spannen en zo ontstaat je eigen 3D ster. Anne heeft deze gemaakt en was heel enthousiast. Zeker omdat het ook nog glow in the dark is! Met het in elkaar zetten van de ster had ze even wat hulp nodig, maar het spannen van de draden vond ze erg leuk. Zelf de kleuren uitkiezen en bepalen hoe de draad gespannen wordt. Het resultaat heeft ze dan ook trots op haar kamer voor het raam hangen.

stringit

Bij het tweede knutselwerk maak je gebruik van het kartonnen bord en de pinnetjes. Eerst steek je de pinnetjes in het bord en daarna kun je beginnen met het spannen van de draden. Deze heeft Anne nog niet gemaakt, maar dat gaan we zeker binnenkort een keer doen!

Voor jongens en meiden

String It is er voor jongens en meiden en voor de leeftijden 5+ tot en met 8+. Er zijn verschillende afbeeldingen verkrijgbaar. String It is zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar.

stringit2

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

11 gedachten over “Speelgoed: String it van Ravensburger

  1. Ik kan me voorstellen dat je dochter dit super leuk vind. Hier zijn ze er net even te oud voor, moor kan me voorstellen hoe enthousiast kinderen hier over kunnen zijn en flow in the dark he! Altijd leuk!

Geef een reactie