Eetdagboek

eetdagboek

Wekelijks hou ik je op de hoogte hoe het gaat met mijn goede voornemen om af te vallen. Wat daarbij kan helpen, is het je bewust worden van wat je eigenlijk de hele dag door eet en drinkt. En dan niet per se om calorieën te tellen maar wel om te zien waar je te veel of ongezond eet. Hoe handig is dat dit eetdagboek van Paperstore by Deltas.

eetdagboekpaginasOp de eerste pagina van het boek kun je je startdatum, gewicht, BMI, streefgewicht en motivatie invullen. Daarna volgt een pagina als inleiding en uitleg van het boek en aanmoediging.  Vervolgens nog een paar tips en dan start het boek bij week 1. Je begint met doelstellingen voor die week en daarna staat een weekplanning waarin je per dag de verschillende maaltijden en je beweging kunt plannen. Na de weekplanning volgt een overzicht per dag waar je je werkelijk eten, drinken en beweging kunt invullen en een korte samenvatting van hoe de dag is gegaan.

Met dit boek kun je 12 weken vooruit. En achterin is nog ruimte voor notities. Met het lintje kun je aangeven waar in het boek je bent en met het elastiek kun je het boek makkelijk dicht doen en meenemen.

Het is een heel handzaam boek en ik denk echt dat het je kan helpen inzicht te krijgen in je eetgedrag. En wanneer je inzicht hebt in je eetgedrag, dan kun je het analyseren en aanpassen. Wat mij betreft een aanrader!

Ook enthousiast geworden? Dit boek van Paperstore by Deltas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, kost € 14,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN bordeaux rode versie: 9789044754360.

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie