StellaJewels

tasjeEerder kon je al eens lezen dat ik bij Salon Stella was voor een CND Shellac behandeling. Ook liet ik toen zien welke leuke sieraden en tasjes Stella verkoopt. En nu heeft ze een nieuwe website waar je al deze leuke accessoires kunt bestellen: StellaJewels. Tijd om eens even een kijkje te nemen!

Waar het begon als nagelsalon, kon je al gauw bij Stella terecht voor leuke, hippe sieraden en accessoires. En dat ook nog eens voor super fijne prijsjes. Zelf kocht ik al eens oorbellen, armbandjes, leuke tasjes en een zomerse strandtas. En van de winter kocht ik nog een lekkere warme col sjaal. Stella laat op haar Facebook de nieuwste items zien en dan kon je ze via een privé bericht bij haar bestellen. Maar nu kan dat dus ook gewoon via de webshop. Lekker op je gemak shoppen.

Sieraden en horloges

Ontwerp zonder titel (1)

Zo kun je bij StellaJewels terecht voor mooie oorbellen. Denk aan grote, opvallende oorbellen, maar ook minimalistische oorbellen van stainless steel. Voor ieder wat wils. En ook leuke (stainless steel) armbandjes of mooie kettingen. Ze heeft het allemaal.

Waar ik ook fan van ben, zijn de horloges. Doordat de horloges niet zo duur zijn, kun je horlogelekker variëren. Zo koop ik af en toe een nieuw horloge met een leuk bandje in de kleur van het seizoen of een leuk, hip printje. Ik verheug me nu al op de lichte kleuren die voor het voorjaar weer komen.

 

Tassen en andere accessoires

strandtas

Ook voor tassen in allerlei soorten en formaten kun je bij StellaJewels terecht. Zo kocht ik al eens een leuke tas met bijpassende portemonnee, maar ook een leuk heuptasje en een vrolijke strandtas.

 

Hou jij ook van hippe en trendy sieraden, tassen en andere accessoires, die ook nog eens betaalbaar zijn? Neem dan vooral eens een kijkje op de site van van StellaJewels en hou haar Facebookpagina in de gaten voor de nieuwste items!

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

16 gedachten over “StellaJewels

    • Hoii Hoii, als je een kijkje neemt zul je zien dat we voor ieder wat wils hebben hip en opvallend maar ook minimalistisch en subtiel, we helpen je graag bij je zoektocht, groetjes Stella Jewels

Geef een reactie