Stijlvolle kleding voor je baby

Onze meiden zijn natuurlijk al wat groter, maar babykleding blijft natuurlijk erg schattig. En waar ons gezin compleet is met twee meiden, vind ik het wel altijd leuk om babykleding te shoppen wanneer iemand bevallen is. Zo klein en lekker zacht. Zelf had ik natuurlijk mijn favoriete winkels en merken, van goedkoop tot duur. In deze blog deel ik een aantal shop tips om je baby stijlvol te kleden.

Rompers en meer van de Hema

De Hema was toch wel een van mijn favoriete winkels in de baby periode. Niet alleen voor hydrofiel luiers en spuugdoekjes maar ook voor bijvoorbeeld rompertjes. Ik weet nog dat ze bij de Hema de handige overslag rompers met drukkers hadden. Dan hoefde de romper niet over het hoofdje van je baby. En voor Emma kocht ik romper jurkjes, want die is in de zomer geboren en toen was het best warm. En niet alleen voor meisjes hebben ze fijne rompers, ook voor jongens.

Merkkleding voor baby’s

Voor de meiden als baby shopte ik kleding van bijvoorbeeld Feetje, Dirkje, Mexx, Noppies en Lief. Allemaal mooie merken die kwalitatief goede en mooie babykleding hebben. De meeste babymerken hebben zowel kleding voor jongens als meisjes. Zo zocht ik voor mijn neefje mooie babykleding jongen. Ik vond een super mooi en lekker zacht setje van Noppies in stoere kleuren. Ik kocht de kleding vaak in winkels hier in de buurt zoals Kids & Co of Pien en Mats in Borne of bij Prénatal in Hengelo. Later ontdekte ik het online shoppen waarbij het aanbod nog veel groter is.

Wat ik zelf echt geleerd heb tijdens de babyperiode is dat comfortabele kleding belangrijker is dan hoe de kleding staat. Zo kwam ik erachter dat een vestje met een capuchon leuk is, maar absoluut niet handig en comfortabel voor een baby die voornamelijk nog op zijn rug in de box ligt. Kies dan voor een vestje zonder capuchon. Is ook nog eens een stuk veiliger. Rokjes zijn hartstikke leuk, maar sommige rokjes zijn zo dik/volumineus dat je baby op een bobbel ligt. Dat ligt natuurlijk niet lekker. Mijn voorkeur ging dan ook uit naar een leuk, zacht broekje met een lekker shirt. Of een legging (en later maillot) met een leuk jurkje zonder te veel poespas. En als het wat kouder was. daar over heen een lekker vestje zonder capuchon. Daar kun je heerlijk mee variëren zodat je kind er stijlvol uitziet maar er ook comfortabel bij ligt.

Dit is een gesponsorde blog met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie