Stomste week ooit – Maandag

Een nieuwe  hilarische graphic-novelserie:

Stomste week ooit.

Elk deel van deze serie is een dag in de week. En de Stomste week ooit begint met Maandag.

Stomste week ooit – Maandag

Heb jij ooit een slechte week gehad? Joris Hamel wel. Zijn moeder is net getrouwd met een vampier. Zijn vader rijdt in een auto die op een gigantisch toilet op wielen lijkt en is veel te veel online. Zijn kat is hoogstwaarschijnlijk ontvoerd door aliens. Bovendien zit Joris op een nieuwe school. Op de eerste dag van zijn nieuwe school wordt hij meteen al gepest. En tot overmaat van ramp bungelt hij aan een 10 meter hoge duikplank terwijl zijn gebreide zwembroek langzaam ontrafelt terwijl de hele klas toekijkt. En het is pas… MAANDAG!

Stomste week ooit - Maandag

Als je de achterkant van het boek leest en door het boek bladert, zie je dat het een echte graphicnovel is. Een boek met veel plaatjes, korte zinnen en een flinke dosis humor. Maandag is het eerste deel van een nieuwe serie voor alle kinderen die willen weten hoe het is om je stomste week ooit te beleven.

Dit grappige boek heeft bijna 200 pagina’s en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Ook voor kinderen die moeite hebben met lezen of lezen niet zo leuk vinden, is dit een goed boek. Door de humor en de plaatjes leest het boek makkelijk.

Waar te koop

Dit leuke boek van uitgeverij Luitingh Sijthoff kost € 12,50 (introductieprijs tot 1 januari 2023, daarna € 15,99). Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bookspot ISBN: 9789021034355.

Dit is een blog met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie