Superkrachten voor je hoofd

Superkrachten voor je hoofd. Een geweldige titel en een grappige, drukke kaft. Superkrachten voor je hoofd is een echt doeboek. Het boek is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Ze kunnen samen met hun ouders of alleen ontdekken hoe je koning in je kop wordt. Ze leren hoe je beter om kunt gaan met onaangename ervaringen, hoe je je sociale skills kunt verbeteren en meer zelfvertrouwen krijgt. Een super boek dus!

Superkrachten voor je hoofd

Dit leuke doeboek helpt kinderen op een ondeugende, relativerende manier, met mooie anekdotes, grappige weetjes en rake kinderquotes.

Dit boek met ruim 150 pagina’s geeft kinderen speelse tools om beter om te kunnen gaan met stressvolle, saaie of moeilijke momenten in hun leven, oftewel: hoe ze hun eigen mentale superkrachten kunnen ontwikkelen!

Superkrachten voor je hoofd

Het boek heeft een korte inleiding en daarna volgen 15 hoofdstukken over 15 superkrachten en in elk hoofdstuk een eindchallenge. Denk daarbij aan hoofdstukken over fantasie, boosheid, blijdschap, maar ook bangheid, verdriet en schaamte. En denk aan superkrachten als je piekerknop uitzetten, onbeperkt youtuben in je hoofd, je concentreren als een laserstraal, je stoutste dromen waarmaken, omgaan met (cyber)pesters, durven wat je eigenlijk niet durft en meer. Het boek is leuk en leerzaam, ook voor ouders. Want af en toe staat er ook een stukje in speciaal gericht aan ouders en hoe je je kind kunt helpen met het ontwikkelen van zijn superkrachten.

Dit leuke boek van Wouter de Jong kost € 19,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bookspot. ISBN:9789492493804

Er is ook een Dylan Haegens editie. Youtuber Dylan Haegens is namelijk fan van Wouters boek. Hij komt in deze editie op bezoek! Hij heeft ook vette prijzen bedacht die je kunt winnen: later naar bed, minder rotklusjes en meer.

Deze Dylan Haegens kost € 20,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bookspot. ISBN:9789492493934

1 gedachte op “Superkrachten voor je hoofd

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Superkrachten voor je hoofd – De gameBlogsbyingrid

Geef een reactie