Tekenplezier op ruitjespapier

 

tekenplezierTekenen. Het is een hele kunst of goed te kunnen tekenen. En ik moet eerlijk zeggen dat ik er geen ster in ben. Gelukkig vinden de kinderen het erg leuk om te tekenen maar soms ook wel moeilijk. Dan zijn poppetjes of dieren uit verhouding bijvoorbeeld. Heel leuk en handig is het boek tekenplezier op ruitjespapier van uitgeverij Deltas. Hierin leert je kind op ruitjes papier leuke dingen te tekenen van dieren tot voertuigen en kastelen.

Tekenen op ruitjespapier

tekenplezier op ruitjespapier.pngMet tekenen op ruitjespapier leert je kind om leuke dingen te tekenen. Ze leren waar ze moeten beginnen en in welke verhoudingen ze moeten tekenen. Daar helpt het ruitjespapier natuurlijk enorm bij. En ik denk dat door het zo te leren en te oefenen het later ook zonder ruitjespapier beter gaat. Het makkelijkste is wanneer je kind zelf ruitjespapier heeft en daar de tekeningen op natekent. Dan blijft het boek zelf mooi en kun je het elke keer weer erbij pakken. Het boek heeft ongeveer 60 pagina’s en er staan verschillende leuke dingen in om te tekenen. Denk aan verschillende dieren zoals een paard, muis of giraf. Maar ook voertuigen zoals een trekker, vrachtwagen en bulldozer. Voor iedereen wat leuks dus. Vooral Emma is hier dol op knutselen en tekenen en vindt het leuk om hiermee aan de slag te gaan.

Waar te koop

Dit boek van uitgeverij Deltas kost € 12,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789044755053.

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

 

2 gedachten over “Tekenplezier op ruitjespapier

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Creatief tekenen met bloemenBlogsbyingrid

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Handboek dieren tekenenBlogsbyingrid

Geef een reactie