Terugblik op het eerste jaar Blogsbyingrid

cake-smash-2485718_1920

Het eind van het jaar komt in zicht. Blogsbyingrid bestaat nu 1 jaar. Wauw, wat vliegt de tijd! Daarom toch even de tijd nemen om eens terug te kijken naar afgelopen jaar. Wat waren in 2018 de meest gelezen blogs? Ik zet ze graag voor je op een rij.

Mijn blog is gegroeid en veel harder dan ik vooraf had durven hopen. Begon ik met zo’n 200 Facebook volgers en 800 Instagram volgers, inmiddels zijn dat  er ruim 500 op Facebook en ruim 3.000 op Instagram. Wauw! Best wel trots. Maar volg je me nog niet? Ik vind het superleuk als je dat wel doet.

Ook leuk om eens naar terug te kijken, is welke blogs nu eigenlijk het meest gelezen worden. Uiteraard scoren de winacties goed, maar uitgezonderd de winacties zijn er toch een paar blogs die er echt uitspringen:

 

 

Ik ben benieuwd of je deze blogs al kende. Welke soort blogs lees jij graag?

 

9 gedachten over “Terugblik op het eerste jaar Blogsbyingrid

  1. Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Leuk woord 🙂 lees hem net van Nicole. Ik lees vooral blogs om inspiratie op te doen, maar ook omdat ik het leuk vind om te lezen. De ene wel wat leuker dan de andere natuurlijk, want ja make-up is niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er nog veel meer onderwerpen haha. Inmiddels van jou ook al heel veel blogs gelezen en daar zullen ook vast nog wel een paar bij komen! ga zo door!

Geef een reactie