Trendy herenkleding shoppen bij 2trendy.nl

2trendy
Shoppen. Een absolute hobby van mij! Niet alleen shoppen voor mijzelf, maar ook voor de meiden. Heerlijk om vanachter je laptop rustig op zoek te gaan naar leuke kleding. En dan makkelijk bestellen, vaak een dag later in huis hebben en dan lekker op je gemak thuis passen. En wat niet past of tegenvalt, stuur je gewoon weer retour. Ik vind het ideaal. Waar je vaak in mijn blog leest over kinderkleding, nu weer eens wat anders: een blog over online herenkleding shoppen.

Mannen en shoppen

Ik weet niet hoe het met jullie mannen is, maar wij gaan niet zo vaak voor hem shoppen. En waar wij dames (tenminste ik wel) regelmatig shoppen, shoppen mannen af en toe, maar kopen dan wel meteen een heleboel, een complete nieuwe garderobe lijkt het wel. Ik heb wel eens gelezen dat mannen online vooral gadgets kopen, maar waarom zouden zij niet ook online voor kleding shoppen? Shoppen thuis vanaf de bank. Je hoeft de deur niet meer uit en kunt op je gemak thuis passen. En volgens mij kun je tegenwoordig zelfs je retour pakket thuis laten ophalen. Wat een gemak! Wat wil je nog meer?

2trendy

Een leuke online shop met herenkleding is https://www.2trendy.nl/. 2trendy.nl begon in 1996 als een winkel in het noorden van Denemarken, in de stad Aalborg. Uiteraard wilden zij meegaan met de trends en het makkelijk en snel bestellen via internet en zo ontstond in 2011 de online kleding verkoop van 2trendy.

model-2436214_19202trendy richt zich op trendy heren en jongeren kleding in de leeftijd van 14-35 jaar. Inmiddels kan er dus ook vanuit Nederland besteld worden. In de online shop kun je filteren op categorie kleding of op merk en daarnaast op leuke aanbiedingen en sale items. Wat mij betreft een shop waar je zeker eens een kijkje moet nemen of je man eens even op moet wijzen.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

Geef een reactie