Het allerleukste reisdagboek voor kinderen

9200000093559544

 

Een dagboek is natuurlijk hartstikke leuk. Voor jezelf, maar ook voor kinderen. Het is leuk om bij te houden, maar vooral om later terug te lezen. Dus wat is er nu een leukere herinnering van de vakantie dan een reisdagboek voor kinderen? Dat je kind helemaal zelf kan invullen! Van uitgeverij Deltas is het allerleukste reisdagboek voor kinderen. Hierin kan je kind elke dag zijn avonturen en belevenissen noteren.

 

Dit reisboek is echt super leuk opgebouwd. Het begint met een bladzijde over de vakantie met data en de bestemming, daarna een bladzijde over je kind zelf en dan een kaart van Europa en de wereld waarop je kunt kleuren en schrijven waar je al bent geweest of naar toe gaat. Daarna volgt een lijstje voor mee in de koffer, een stukje over de bestemming en het verblijf en dan de heenreis.

Daarna volgt het echte dagboek met twee bladzijdes per dag. Er is ruimte voor het weer, een verslagje, wat heb je gegeten/gedaan/meegemaakt en wat was het leukste en stomste van de dag. Als afsluiting kan je kind aangeven door middel van smileys hoe hij zich voelde deze dag. Een beetje vergelijkbaar met Emotiedagboek voor kinderen van Deltas.

20190630_1247017492790525441635472.jpg

Elke dag heeft een andere kleur en illustraties. En er is plek voor 23 vakantiedagen. Daarna volgt een verslag van de terugreis en een korte samenvatting van de vakantie. Ook is er een plekje opgenomen om gegevens van vrienden op te schrijven die deze vakantie gemaakt zijn. Ook kan je kind een lijstje maken met woorden die hij geleerd heeft. En achterin is ruimte om foto’s, entreekaartjes en andere leuke herinneringen in te plakken.

 

Dit is een super leuk reis dagboek voor kinderen. En door het elke dag in te vullen , heb je een rustmomentje met je kind die dag, en heb je later een leuke herinnering.

Ook enthousiast geworden? Dit boek van Deltas kost € 14,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789044752588.

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

 

9 gedachten over “Het allerleukste reisdagboek voor kinderen

  1. Echt heel leuk, mijn kinderen hadden ook zulke schriftjes mee vroeger (maar die waren iets minder mooi haha) en dat vonden ze superleuk om bij te houden. Ze hebben ze nu nog dus leuk aandenken ook!

  2. Wat een leuk idee. En direct een mooi aandenken aan die ene vakantie!! Ik hield zelf altijd een soort dagboek bij. Compleet met foto’s en anekdotes. Maar was toen al wat ouder dan de doelgroep van dit boekje 🙂

Geef een reactie