Unboxing – Jouwbox editie 4

IMG_20190308_111424_1

Jouwbox. Jullie zagen editie 1editie 2 en editie 3 al eens voorbij komen in mijn blog en nu mag ik je ook editie 4 laten zien, want die kun je nu ook bestellen. In deze box zitten maar liefst 11 producten met een totale winkelwaarde van € 145. En ik laat je ze allemaal zien variërend van food, beauty producten en een informatief boek.

Ralph Moorman Favourites

Jouwbox is een box die elk kwartaal wordt samengesteld door voedingsdeskundige Ralph Moorman. In iedere box zitten producten, die door Ralph zeer zorgvuldig zijn geselecteerd en ook nog eens onder zijn eigen persoonlijke favoriete producten vallen. De producten zijn natuurlijk, en veelal van biologische afkomst, glutenvrij en zijn van absolute A-kwaliteit. Ralph gebruikt vijf essentiële pijlers in zijn keuzes voor de edities. De producten zijn variabel en hebben betrekking op voeding,  mondverzorging, haarverzorging,  huidverzorging en suppletie.

In deze blog laat ik je de inhoud van Jouwbox editie 4 zien en onderaan vind je een linkje om je eigen box te bestellen.

Beauty and Body

Productkaart-5-1-1200x800Zoals in elke Jouwbox zit ook in editie 4 weer een aantal lekkere producten voor  je huid. Wat dacht je van Dode Zee badzout van Seacret (€ 19,95). Heerlijk om na een lange dag ontspannen in bad te gaan met badzout van dure dode zee mineralen.  Daarnaast de herbal styling paste van Erica (€ 9,95) speciaal voor droog, krullend of kroezend haar. En je winterhuidje kan vast een oppepper gebruiken.

Scrubben zorgt er in ieder geval voor dat je dode huidcellen verwijdert en dat de huid weer gaat stralen. Ideaal is deze Kessa Scrub handschoen van Fine (€ 12,50). Makkelijk te gebruiken en kan gewoon in de wasmachine. En niet alleen voor je lichaam, maar ook aan je gezicht is gedacht met de gentle scrub van Rosalpina (€20.50). Deze scrub is geschikt voor alle huidtypen en maakt je huid weer heerlijk zacht. En na het scrubben zal je dagcrème extra goed zijn Productkaart-4-1024x683werk kunnen doen. Daarom ook in Jouwbox deze dagcrème voor de droge en gevoelige huid van Harmonie (€ 12,99). Een dagcrème met biologische ingrediënten en zonder synthetische stoffen. Harmonie staat voor vegetarisch, dierproefvrij en biologisch afbreekbaar.

Tenslotte nog een fijne SOS magnesium spray van The Health Factory (€ 22.95). De pure en super kleine deeltjes magnesium bereiken met gemak spieren én zenuwen en voeden lichaamscellen. De SOS spray geeft direct ontspanning en verlichting. Ideaal na een intensieve workout!

Food

Uiteraard ontbreken er geen food producten in Jouwbox editie 4. In deze editie een  heerlijke en verantwoorde eiwitsnack, namelijk de The protein ball (€ 1.85), een lekker en verantwoord tussendoortje in de smaak lemon + pistachio. Daarnaast ook gezonde lijnzaadcrackers van Biobites (€ 3.09). Deze crackers zijn lekker en verantwoord en bevatten geen gluten, lactose, ei, gist of geraffineerde suikers. Daarnaast nog een eiwit product: de hennepproteïne + met cacao en rode biet van Linwoods (€ 5.99). Dit product is een goede manier om je dieet aan te vullen met eiwit, namelijk met hennepeiwit en erwteneiwit. De overige voedzame ingrediënten bestaan uit, gebroken lijnzaad, chiazaden, cacao en rode biet poeder en diverse vitamines en mineralen. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch. Het is  makkelijk toe te voegen aan een smoothie, maar ook aan water of je favoriete sap!

Waterkers kennen we allemaal. Vast op school al eens zelf gekweekt en gegeten. Waterkers is één van de meest volwaardige planten die de natuur ons kan geven met een weldadig effect op de gezondheid. In Jouwbox editie 4 zit Cressane Puracress gevriesdroogde waterkers (€ 20,-). Een fijn voedingssupplement. Super leuk is dat er deze keer ook een boek in Jouwbox zit. Masterplan – voeding, vitaminen, verjonging (€ 14,95) gaat in op vitamines, voedingssupplementen en het nederterrane dieet. Dat ga ik eens lezen!

Bestellen?

Sofia-03Ben je net als ik ook enthousiast over de inhoud van deze box? Dan kun je editie 4 van Jouwbox bestellen op www.jouwbox.nl. Je kunt een abonnement afsluiten bij JouwBox voor €39. Je ontvangt dan automatisch de nieuwste editie. Je kunt het abonnement op elke moment annuleren. Ook is er de mogelijkheid om een eenmalige JouwBox te bestellen voor €45 per stuk.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

 

 

 

7 gedachten over “Unboxing – Jouwbox editie 4

Geef een reactie