Vakantie oefenblaadjes – klaar voor groep 3

9200000109747990

 

In groep 3 begint het echte leren. Het spelen wordt minder en de kinderen gaan leren lezen, netjes schrijven en rekenen. En dat is best wel veel. Om in de zomervakantie alles wat je geleerd hebt in groep 2 een beetje bij te houden, zijn deze vakantie oefenblaadjes naar groep 3 ontwikkeld. Met leuke oefeningen die aansluiten op het leerprogramma van de basisschool.

Handige blok

De vakantie oefenblaadjes zitten niet in een boek maar in een handige blok met uitscheurbare pagina’s.  De blok heeft bijna 150 pagina’s en daarmee genoeg oefenstof om de zomervakantie door te komen. De pagina’s hebben betrekking op schrijven of tellen. Bij schrijven gaat het eerst vooral om vormen zoals lussen en later ook om letters, cijfers en zelfs woordjes na te schrijven. Bij tellen komen allerlei oefeningen aan bod. Uiteraard het tellen zelf maar ook begrippen als evenveel of de helft.

Deze vakantie oefenblaadjes van Deltas kosten € 9,95. Ze zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bol.com (ISBN: 9789044755114).

Winnen!

Gaat jouw zoon of dochter volgend jaar naar groep 3? Dan heb je geluk! Want je een blok oefenblaadjes winnen!

Wat moet je doen?

  • Volg Blogsbyingrid op Facebook.
  • Like het bericht van deze winactie op Facebook.
  • Delen en taggen van vrienden wordt gewaardeerd en vergroot je winkans

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

 

1 gedachte op “Vakantie oefenblaadjes – klaar voor groep 3

  1. Mijn zoontje gaat na de vakantie naar groep 3! Best wel spannend! Dit blok zou leuk zijn voor in de vakantie, blijft hij een beetje bij en kan hij ook ‘puzzelen’ net als papa en mama in de vakantie.

Geef een reactie