Vakantietip: mijn reuzedik leerrijk puzzelboek (9-11 jaar)

Spelletjes, puzzels en raadsels zijn natuurlijk altijd leuk. Zelf vind ik puzzelen ook erg leuk en ik merk dat Emma het ook leuk vindt om te doen. Toen ik dit nieuwe puzzelboek voor kinderen van 9 tot 11 jaar van uitgeverij Deltas zag, wist ik dan ook: Die is ideaal voor Anne en Emma in deze vakantie!

Mijn reuzedik leerrijk puzzelboek (9-11 jaar)

Blogsbyingrid - mijn reuzedik leerrijk puzzelboek (9-11 jaar)

Deze leuke puzzelboek heeft bijna 200 pagina’s met leuke en afwisselende puzzels. Denk aan rebussen, kruiswoordraadsels, logica spelletjes, Zweedse raadsels, woordzoekers en reken puzzels.

Wat mij betreft echt een leuk puzzelboek voor de vakantie. Wat ik wel jammer vind, is dat de oplossingen niet in het boek staan. Bij de rebussen bijvoorbeeld wel. Dan staat de oplossing op dezelfde bladzijde onderaan ondersteboven. Maar van de puzzels niet. En dat is toch wel jammer als je soms iets niet weet of om te controleren of je alles goed hebt gedaan.

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit leuke puzzelboek van uitgeverij Deltas kost € 12,50 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044763478).

En er is ook een puzzelboek voor kinderen van 7 tot 9 jaar. Ook deze is verkrijgbaar bij bookspot (ISBN 9789044763461) en kost € 12,50.

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie