Voetbalhelden – nieuwe serie voor kinderen over de grootste voetballers

Voetbal is toch wel een heel populaire sport. Vroeger ging ik al mee naar de voetbalwedstrijden van mijn broer en we keken thuis ook vaak voetbal op televisie. Zelf heb ik ook veel voetbal gekeken en zelfs naar voetbal wedstrijden van de eredivisie geweest. Al waren we misschien meer fan van de voetballers dan van het voetbal zelf.

Onze meiden hebben niet zoveel met voetbal. Ze doen zelf aan volleybal en kijken alleen af en toe met papa mee naar studio sport. Voor de kinderen die wel dol op voetbal zijn, zijn deze boeken in de serie Voetbalhelden erg leuk en interessant. In deze review de boeken over Ronaldo en Messi. En extra leuk: je kunt een exemplaar winnen!

Ronaldo is de beste

Een super leuk weetjes-stripboek over voetbalheld Ronaldo. Wie kent deze voetballer niet?

Cristiano Ronaldo begon als met voetbal in de straten van Madeira. Inmiddels is hij een Europees voetbalicoon en een van de grootste sportsterren van de wereld.

Dit leuke boekje vertelt Ronaldo’s verhaal aan de hand van grappige striptekeningen. Het boek heeft circa 130 pagina’s en staat vol weetjes, statistieken en leuke verhalen. Ontdek zelf hoe Ronaldo het zover schopte en waarom hij de beste is!

Messi is de beste

Een andere bekende voetbalheld is Lionel Messi. Lionel Messi was als kind al een geweldige voetballer. Later zou hij voor het nationale team van Argentinië spelen, aanvoerder van FC Barcelona worden en zes keer de Ballon d’Or-prijs winnen.

In dit boek allerlei leuke weetjes. Weet jij bijvoorbeeld hoeveel wedstrijden hij heeft gespeeld tussen 2004 en 2019? En hoeveel goals hij toen maakte? Dit en nog veel meer staat in dit leuke boek.

Waar te koop

Deze voetbalboeken kosten € 9,99 en zijn verkrijgbaar bij Kinderboeken.nl of bijvoorbeeld bol.com.

Winnen!

Heb jij een enorme voetbalfan in huis? Dan kun je een van deze twee voetbalboeken winnen.

Deze winactie is gesloten. De winnaars zijn:

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

21 gedachten over “Voetbalhelden – nieuwe serie voor kinderen over de grootste voetballers

 1. Wauw…superleuk! Ik doe graag mee voor mijn voetballende neefje….die wij altijd Ryan “Messi” noemen! Dus voor hem heel graag het boek over zijn grote voorbeeld!

 2. Voor mijn kleinzoon die denkt dat hij Ronaldo is! Hij droomt over Ronaldo en hij noemt zich Ronaldo! Soms vraag ik mij af of hij wel mijn kleinzoon is en niet werkelijk een kloon van Ronaldo! Wat zou hij blij zijn met dit boek!

 3. Wat leuk! Mijn zoon ademt voetbal! Zijn grote held is Lionel Messi, daarom moet ik natuurlijk wel meedoen het Messi boek. 🍀🍀🍀

 4. Heel graag doe ik mee voor mijn kleinzoon, die alles volgt van voetballen. op tv.
  Hij zit niet op een voetbalclub, omdat hij al op een andere sport zit en hij mag maar op één sport zitten. Toch is hij een enorme voetbalfan.
  Hij zou heel blij zijn met het boek Ronaldo is de beste.
  Ik heb geen facebook (privéredenen), maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Hoop dat ik mee mag loten.

Geef een reactie