Weekplanner – Tropical Black van PaperStore

Ik ben best wel van de lijstjes. Ik ben blij met onze weekplanner in de keuken, een sport schema op de koelkast en daarnaast gebruik ik vaak to do lijstjes en boodschappenlijstjes. Want met een eigen zaak, een vriendengroep met veel kinderen en twee kinderen met diverse hobby’s en sport, kan ik het niet meer allemaal onthouden. Blij was ik dan ook met de nieuwe weekplanner van PaperStore.

Weekplanner

De handige weekplanner (€ 15,95) helpt je om overzicht te houden over al je afspraken van de komende week. Maar je kunt de weekplanner ook gebruiken als studieplanner voor je huiswerk en bijvoorbeeld toetsen.

Naast een blok per dag is er ook een blok voor notities. Verjaardagen of belangrijke zaken die je zeker niet mag vergeten, noteer je gemakkelijk in dit extra blok voor notities. De weekplanner heeft een handig A4 formaat met uitscheurbare weekoverzichten en is gemaakt van stevig papier. Ideaal. En met maar liefst meer dan 100 pagina’s kun je mooi een tijdje vooruit. Anne heeft de weekplanner op haar kamer hangen en noteert alle toetsen die ingepland staan. Zo heeft ze een mooi overzicht van de vakken waar ze in een week een toets van heeft en waar ze voor moet leren.

Waar koop je de Weekplanner – Tropical Black van PaperStore

Deze leuke weekplanner van Paperstore is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bookspot. ISBN: 9789044764895.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920
facebook-icon-preview-1-400x400


 

 

Geef een reactie