Wij testen de Slushy Maker van Chillfactor

Op televisie zag Emma de reclame van de Chillfactor slushy maker. Dat leek haar zo leuk en lekker! In plaats van het op haar verlanglijstje te zetten voor haar verjaardag over een paar maanden, kon ze niet wachten en kocht ze een Chillfactor slushy maker van haar zakgeld. Ik was heel benieuwd of het echt zou werken en dus hebben we de Chillfactor slushy maker uitgebreid getest.

Blogsbyingrid Test Chilfactor SlushyMaker

De test: Chillfactor slushy maker

Blogsbyingrid Test Chilfactor SlushyMaker

Nadat Emma de Chillfactor slushy maker had gekocht lazen we samen de gebruiksaanwijzing. De Chillfactor slushy maker moest super simpel van een koud drankje een Slushy maken. Eerst moest de beker in de diepvries.

Wij hebben een vriesvak boven onze koelkast. Daar past de Chillfactor slushy maker makkelijk in. Na bijna 24 uur haalden we de slushy maker uit de diepvries en was deze goed koud. We hebben er cola ingedaan en volgens de gebruiksaanwijzing gekneed. Maar er gebeurde niks. De cola bleef cola en werd geen slushy. Misschien kwam het door de prik of omdat het cola zero was? We wisten het niet, maar Emma was zeer teleurgesteld.

Dus we deden een nieuwe poging. Weer de beker bijna 24 uur in de vriezer en daarna opnieuw proberen met ranja en koud water. Maar helaas, ook nu gebeurde er niks. Dat was echt balen. Een oproep op Facebook in een moeders groep leverde wisselende reacties op. Sommige hadden hetzelfde probleem, bij anderen werkte de Chillfactor slushy maker prima. Hoe kon dat nou?

Chillfactor slushy maker test 2

Een van de dingen die wel naar voren kwam uit de antwoorden van mijn oproep op Facebook, was dat de beker echt goed koud moest zijn. Dus deden we nog een poging. Nu zetten we de beker in de grote vriezer met vriesladen. Na bijna 3 dagen haalden we de beker eruit en vulde deze met ranja en koud water. En het werkte! De beker voelde veel kouder aan dan de andere keren en leek veel beter bevroren. We deden koude ranja en water erbij en Emma begon lekker te kneden. Heel snel voelde en zag ze al dat het slushy begon te worden. Ze was zo blij!

Wat vinden wij van de Slushy Maker van Chillfactor?

In eerste instantie was ik een beetje sceptisch of het wel zou werken deze Slushy Maker van Chillfactor. En toen net na twee pogingen niet lukte, dacht ik “zie je wel”. Maar ik vond het zo jammer voor Emma. Zij was zo teleurgesteld. Dus deden we nog een ultieme poging. En zijn we uiteindelijk hartstikke tevreden. Maar wel 1 tip: Zet de beker echt lang in de vriezer. En dat is niet een paar uurtjes of 24 uur, maar langer. Dan heb je even geduld nodig, maar dat wachten wordt beloond met een heerlijke zelfgemaakte slushy!

Waar koop je de Slushy Maker van Chillfactor?

Deze leuke Slushy Maker van Chillfactor koop is er in verschillende kleuren en koop je al vanaf € 14,99. De Slushy Maker is verkrijgbaar in speelgoedwinkels en online bijvoorbeeld via bol.com of Top1Toys.

Geef een reactie