Winactie Moms & Daughters in Le Chic

IMG_20181016_143511_3Kindermodemerk Le Chic bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden! En daarom kun je nu deze fantastische Limited Edition Mini-Me set van Le Chic winnen! Ga samen met je dochter op pad en shine in een écht Le Chic T-shirt vol glitter and glamour! 

oie_transparent-62-1

Le Chic is er voor meiden die van elke dag een feestje willen maken. Een verjaardag, groot feest, op bezoek bij opa en oma of gewoon naar school: meisjes voelen zich graag een prinses. lookbookDaarom zwieren de jurken en rokjes van Le Chic extra mooi, heeft elke top of broek iets speciaals en zijn ze royaal met ruches, tule, glitters en borduursels. Alles zit lekker en kan tegen een stootje. Want ook prinsessen spelen buiten.

Le Chic begon in 2008 met comfortabele feestkleding. Tien jaar later maken ze elk seizoen een collectie voor newborns, baby’s en meisjes tot 14 jaar. Bij Le Chic vind je een complete collectie van jurken en bijpassende vestjes, jasjes en accessoires. Maar ook jassen, broeken en tops.

Winnen!

IMG_20181016_144148_9

 

Hoe leuk is het om dit jubileum samen met jullie te vieren?Le Chic deelt uit! Ter gelegenheid van hun 10-jarig bestaan kun je deze gave Mini-Me set van Le Chic winnen. De set bestaat uit een t-shirt voor je kleine prinses met de tekst” Little Princess”  en een t-shirt voor jezelf met de tekst “I love my little princess”. Een heerlijk comfortavbel t-shirt met glinsterende opdruk. Zo stelen jullie samen de show!

 

 

Wat moet je doen om te winnen?

  • Stuur de leukste foto samen met jouw prinses naar ons door (e-mailen kan naar ingrid@blogsbyingrid.com)  en geef aan welke maat jouw meisje draagt. Het dames T-shirt is One Size Fits all (38/40)!
  • Als je wint, stuur je een foto van jou samen met je dochter in de gewonnen t-shirts naar ons en geef je Le Chic daarmee toestemming de foto te gebruiken op bijvoorbeeld social media. Nog leuker is wanneer je die foto ook op je eigen social media (Facebook/Instagram) plaatst en daarbij Le Chic en Blogsbyingrid tagt.

We hebben twee winnaars!

  • Sabine Witte
  • HTC Mayda

Van harte gefeliciteerd!

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

 

 

 

 

16 gedachten over “Winactie Moms & Daughters in Le Chic

Geef een reactie