Winnen! Sieraden van Art by Daan

art by daanAl vaker zag je mooie sieraden voorbij komen in mijn blogs. Maar nu kwam ik zoiets unieks tegen: de sieraden van Art by Daan. De sieraden van kunstenares Daniëlle Looije zijn hand geschilderd. Wie één van deze sieraden koopt, kan er vanuit gaan, dat er maar eentje van op de hele wereld is. Hoe gaaf is dat!? De sieraden zijn namelijk gemaakt van een gegoten schilderij. Hieruit zoekt zij de allermooiste stukjes om sieraden van te maken.

IMG_20181130_123013_6Je kunt op de website van Art by Daan iets moois uitzoeken, maar je kunt ook bij haar aangeven waar je naar op zoek bent. Zo mailde ik Danielle met wat voorbeelden van haar website en kleuren die ik mooi vond. Toen mijn pakketje arriveerde, was ik dan ook super nieuwsgierig hoe de sieraden geworden waren. En ik vind ze prachtig! Ik koos voor een mooie eenvoudige armband met bijpassende ring en oorhangers. De kleuren zijn zachtroze, oranje en zwart. Heel gaaf en past bij de rosé gouden sieraden de ik graag draag.

img1543578363773

De armband is heel eenvoudig en subtiel, helemaal mijn smaak. Ik hou niet van grote, zware sieraden. Voor mij moet het makkelijk te dragen zijn en dat is deze armband zeker. De ring is verstelbaar, dus makkelijk passend te dragen. Het ‘schilderij’ ligt onder een stukje glas om de kunstwerkjes mooi te houden. Het formaat is precies goed. Niet te klein, maar ook niet zo groot dat het breder dan mijn ringvinger is.

 

IMG_20181130_123533_9

Tenslotte de oorbellen. Ik vind het zo mooi dat de kleuren hetzelfde zijn, maar dat het motief toch net iets anders is. De oorbellen drager heerlijk licht. Ook de oorbellen zijn perfect van formaat. Ik hou niet van grote, zware oorbellen. Ik vind grote oorbellen ook niet mooi staan bij mijn gezicht. Maar deze afmeting vind ik heel mooi. Ik ben heel blij met dit mooie setje. Het is echt een setje dat je dagelijks kunt dragen maar ook leuk is voor de feestdagen.

Vind je deze unieke sieraden net zo mooi als ik? Kijk dan eens op de website van Art by Daan of op haar Facebook  pagina. En als extraatje zo voor de feestdagen mag ik shoptegoed ter waarde van maar liefst 25 euro weggeven!

Winnen!

Maak kans op shoptegoed ter waarde van 25 euro bij Art by Daan! Wat moet je doen?

❥ Volg Blogsbyingrid op Facebook en/of Instagram

❥ Volg Art by Daan op Facebook en/of Instagram

❥ Like het bericht van deze winactie op Facebook en/of Instagram

❥ Laat een reactie achter dat je mee doet

❥ Delen en/of het taggen van vrienden wordt gewaardeerd en vergroot je winkans

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

20 gedachten over “Winnen! Sieraden van Art by Daan

  1. Pingback: Kerst Bloghop 2018 | Blogsbyingrid

  2. Erg mooi! Ik maak graag kans op het tegoed! Overal volg ik, en ik heb gedeeld op Facebook! En ik ben hier zomaar op deze site gekomen via de bloghop 😊

Geef een reactie