Alles voor het EK 2021

Er komt eindelijk weer een EK voetbal en Nederland doet mee! Heb jij ook zo’n zin om samen in het oranje gekleed en met oranje versiering in huis de wedstrijden van het Nederlands Elftal te kijken? Wij in ieder geval wel! In deze blog onze top 10 van de oranje versiering voor het komende EK om al vast wat inspiratie op te doen!

Oranje EK 2021
 1. Om je straat, je tuin of je huis te versieren, gebruik je deze leuke oranje vlaggenlijn van maar liefst 10 meter. En dat slechts voor € 0,95.
 2. Ook je auto moet natuurlijk in oranje stijl. En dat kan met deze autovlag (€ 1,50).
 3. En zelf ga je natuurlijk ook in het oranje. En bij Nederland hoort de leeuw, dus je bent helemaal hip met deze oranje leeuwenkop (€ 3,95).
 4. Uiteraard mogen mooie oranje ballonnen met voetbal niet ontbreken (25 stuks voor € 2,75).
 5. Wij houden van oranje. Dat staat op deze oranje banner van 220×74 cm (€ 9,95). Naar het lied van André Hazes dat super populair was toen het Nederlands voetbalelftal in 1988 Europees kampioen voetbal werd.
 6. Wil je niet gestoord worden tijdens het kijken van de wedstrijden, plak dan dit huldeschild “niet storen aub. Wij kijken voetbal” op je deur ( € 1,25).
 7. Leuk voor de kinderen is deze knuffel Hollandse leeuw (€ 3,95). Deze knuffel heeft zelfs muziek, met het deuntje: Olé Olé Olé Olé, We Are The Champions.
 8. Zet je tuin of straat af met dit leuke oranje markeerlint (€ 2,50). Het markeerlint is maar liefst 15 meter lang en is bedrukt met de Nederlandse vlag en tekst Hup Holland Hup.
 9. Super leuk om voor je raam te hangen is deze oranje wanddecoratie in de vorm van Nederland (€ 6,95). Deze wanddeco is maar liefst 48×80 cm groot.
 10. En dan tot slot deze leuke oranje autoster voor slechts € 1. Met de zuignap bevestig je deze autoster makkelijk op je auto.

Bij het zien van deze producten krijg ik al helemaal zin in het EK! Jij ook? Deze producten zijn te koop bij Carnavalsland. Naast deze versiering kun je daar ook terecht voor oranje (of rood wit blauwe) kleding, accessoires en schmink. Neem dus vooral een kijkje!

koningsdag
Meer oranje inspiratie: Alles voor Koningsdag

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.


5 gedachten over “Alles voor het EK 2021

 1. Zucht het EK.. Het is al erg genoeg dat manlief fan is van Liverpool en iedere Engelse voetbal wedstrijd wil zien, nu hebben we straks ook nog weken verplicht EK wedstrijden kijken.. Is het al afgelopen?

 2. Normaal vind ik EK’s en WK’s altijd wel leuk, juist door sfeer en de grappig versieringen, de samenhorigheid – maar dit jaar staat mijn hoofd er echt totaal niet naar eigenlijk. Wel leuke spulletjes, daar niet van…

 3. Pingback:   Blogsbyingrid  |   EK cupcakes makenBlogsbyingrid

Geef een reactie