Alles voor Koningsdag

Koningsdag komt er weer aan! En voor Koningsdag zijn er natuurlijk de Koningsspelen voor de basisschool kinderen. En met wat schmink of leuke accessoires kun je helemaal in Koningsdag stijl voor de dag komen. In deze blog kun je al vast wat inspiratie op doen!

 1. Om de straat of je huis te versieren, gebruik je deze leuke oranje vlaggenlijn van maar liefst 10 meter. En dat slechts voor € 1,50
 2. Lak je nagels helemaal in Koningsdag stijl met UV nagellak (€ 4,95) in rood, wit, blauw of oranje. Mooie felle nagellak die niet alleen oplicht wanneer je onder UV licht (blacklight) staat, maar ook geweldig staat zonder UV licht.
 3. Een vlaggetje op je wang? Geen probleem met deze rood wit blauwe schminkstift (€ 2,95)
 4. Geef je look een finishing touch met deze PXP Oranje grove glitters (€ 3,95).
 5. Met deze vrolijke oranje gerbera (€ 1,50) stijl je je outfit af. De bloem heeft een klemmetje aan de achterkant en is ook te gebruiken als accessoire voor in het haar. Deze bloem is 10 cm doorsnee.
 6. Bekijk de wereld eens met andere ogen met deze oranje wimpers (€ 3,95).
 7. Niet zo’n fan van wimpers? Zet dan een feestelijke bril op.
 8. Altijd leuk en een beetje zomers zijn hawaii kransen (€ 1). Zoals deze in rood, wit, blauw.
 9. Heb je liever een hawaiikrans in oranje (€ 0,99), dan kan dat natuurlijk ook.
 10. Draag met Koningsdag deze oranje sieraden. Een Parelketting Glas Lang Neon Oranje (€ 3,99) en bijpassende Parelarmband neon oranje (€ 2,50).
 11. UV Lipstick (€ 3,95) in rood, wit, blauw of oranje. Mooie felle lipstick die niet alleen oplicht wanneer je onder UV licht (blacklight) staat, maar ook geweldig staat zonder UV licht. Mooi passend bij je nagellak.
 12. En uiteraard kunnen een paar rood, wit, blauwe ballonnen niet ontbreken om je huis of straat te versieren (€ 3,95). Ook verkrijgbaar in oranje.
 13. Ideaal voor Koningsdag is dit oranje tule rokje (€ 9,95). Ook verkrijgbaar voor kinderen (€ 6,95).

Bij het zien van deze producten krijg ik al helemaal zin in Koningsdag! Jij ook? Deze producten zijn te koop bij Carnavalsland. Naast deze accessoires en make-up/schmink kun je daar ook terecht voor decoratie en kleding. Neem dus vooral een kijkje!

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.


6 gedachten over “Alles voor Koningsdag

 1. Ik vier veel, maar koningsdag eigenlijk niet. In die zin dat ik met kerst en pasen het hele huis vol hang, maar wat dat heb ik dat niet met oranje 🙂 wel ga ik graag naar de vrijmarkt, hopelijk kan dat volgend jaar weer en oranje bollen die haal ik natuurlijk wel bij de Jumbo,

 2. Oh wat vind ik het toch jammer dat er dit jaar weer geen vrijmarkt is! Ik ga zelf niet “verkleed” met Koningsdag, maar mijn 2 jonsgte doe ik wel een oranje outfit aan.

 3. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Alles voor het EK 2021Blogsbyingrid

Geef een reactie