Lezen: André Kuipers – 3 2 1 GO!

Kinderen zijn vaak gefascineerd door de ruimte. Erg leuk is dan ook het nieuwe boek 3, 2, 1, GO! van André Kuipers. Dit nieuwe kinderboek is op 12 april, op de Internationale Dag van de Bemenste Ruimtevaart verschenen. Precies 60 jaar na de lancering van Joeri Gagarin, de eerste mens in de ruimte.  

3, 2, 1, GO! is een combinatie van fictie met de leukste non-fictieweetjes. Voor alle kinderen die met André Kuipers mee willen op een spannende ruimtemissie!

Het boek is geschikt om voor te lezen aan kinderen vanaf vijf jaar en zelf te lezen door kinderen vanaf zeven jaar.

3, 2, 1, GO! van André Kuipers

André krijgt een speciale brief. Hij mag naar de astronautenschool van de Kids Space Agency. Daar kun je leren hoe je astronaut wordt. En hij maakt kans op een échte reis van zes weken naar de ruimte. Maar er is één voorwaarde. Hij moet eerst zijn astronautendiploma halen. Daarvoor heeft hij 10 dagen de tijd. Dan vertrekt de raket al.
En er mogen maar twee kinderen mee. ’s Middags komt het busje van de Kids Space Agency hem al ophalen. En dan begint het avontuur van de kleine astronauten.

Het boek heeft bijna 60 pagina’s en is helemaal in kleur. Het is niet alleen een spannend en leuk verhaal, maar je leert ook een heleboel over de ruimte. En door de verschillende lettertypes en vele illustraties is het een leuk en makkelijk boek om te lezen. Uiteraard staan er wat moeilijke woorden in, maar die horen bij het onderwerp en daar leer je juist van.

Waar te koop?

Dit leuke boek van uitgeverij de Witte Leeuw kost € 11,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bol.com. ISBN: 9789492901781

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920
facebook-icon-preview-1-400x400


 

 

3 gedachten over “Lezen: André Kuipers – 3 2 1 GO!

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Kun je gamen in de ruimte?Blogsbyingrid

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Winnen: André Kuipers en De Kleine Astronauten – doeboekBlogsbyingrid

  3. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Lezen: André Kuipers – Atlas van de AardeBlogsbyingrid

Geef een reactie