Alles wat je weet over haaien is FOUT!

Haaien. Het zijn interessante en misschien wel een beetje enge dieren. Je hoort wel eens dat mensen worden aangevallen door haaien. En denk eens aan Freek Vonk die werd gebeten door een haai. Maar klopt alles wel wat we denken te weten over haaien? Volgens dit boek niet. Lees de titel maar: Alles wat je weet over haaien is FOUT!

En die titel die maakte ons juist nieuwsgierig. Want wat weten we eigenlijk over kriebelbeestjes? En klopt dat dan wel?

Alles wat je weet over haaien is FOUT!

Blogsbyingrid Alles wat je weet over haaien is FOUT!

Weet jij alles wat er over haaien te weten valt? Zijn het echt allemaal gigantische, koudbloedige monsters die graag mensen eten? Dit boek bewijst dat je het fout hebt. Maar maak je geen zorgen, zelfs de experts kunnen niet altijd gelijk hebben. Met dit boek ga je de waarheid ontdekken.

Van angstaanjagende tanden tot briljante hersenkracht: dit geweldige boek staat vol met heel veel onderwaterwonderen zodat je ook een haaienexpert wordt.

Lees ook Alles wat je weet over dinosaurussen is FOUT!

Het boek bestaat uit verschillende hoofdstukken of eigenlijk stellingen. De stellingen lijken waar te zijn, maar zijn dus fout. En dat wordt steeds duidelijk uitgelegd. Ook de stelling dat haaien veel mensen doden.

Het boek is helemaal in kleur en ziet er super mooi uit. En het is natuurlijk heel leerzaam. Je leert een heleboel over deze mooie beesten. En vooral dat haaien mooie en nuttige beesten zijn. En als wij mensen de haaien mooi en interessant gaan vinden, kunnen we er voor zorgen dat we de haaien in stand houden. We mogen de haaien niet laten uitsterven omdat we ze eng vinden of op ze jagen. Dat is de boodschap van dit mooie boek.

Blogsbyingrid Alles wat je weet over haaien is FOUT!

Lees ook: Alles wat je weet over kriebelbeestjes is FOUT!

Dit leuke en leerzame boek van uitgeverij Lemniscaat kost € 14,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789047715061).

Geef een reactie