Autobingo: Vermaak tijdens een lange autorit naar je vakantiebestemming

Je gaat met de auto op vakantie. Vaak een rit van niet een paar uurtjes maar misschien wel tien of meer uur. Wij reden dit jaar in twee dagen. Maar beide dagen was het druk en duurde de reis lang. En dan met kinderen op de achterbank. Hoe voorkom je verveling, geklier en hoe zorg je voor een leuke rit voor iedereen? Wij kregen een autobingo van een kennis. We hebben deze bingo nog wat aangepast en de kinderen vonden het geweldig. Benieuwd naar onze autobingo of wil je deze downloaden? Lees dan even verder.

Autobingo: Vermaak tijdens een lange autorit naar je vakantiebestemming

Ik was nog wel even bang dat de meiden autobingo kinderachtig zouden vinden. Of dat ze er snel genoeg van zouden hebben. Maar het bleek een schot in de roos. We hebben samen gezocht naar bepaalde automerken, kleuren, kentekens van verschillende landen en meer. We hebben gelachen, wedstrijdje gedaan wie iets als eerste zag en uiteindelijk alles gevonden.

Vooral het zwaaien was leuk. Nu hebben wij getinte ruiten achterin, dus de kinderen konden dit alleen maar doen met het raam open als we in de file stonden en langzaam reden of stil stonden. Maar dit vonden ze geweldig. En het was leuk om te zien hoeveel mensen glimlachen en terugzwaaien.

Ga je nog op vakantie? Dan is autobingo echt een leuk tijdverdrijf. Je download onze autobingo hier:

Lees ook: Tips voor de lange autorit naar je vakantiebestemming

1 gedachte op “Autobingo: Vermaak tijdens een lange autorit naar je vakantiebestemming

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Tips voor de lange autorit naar je vakantiebestemmingBlogsbyingrid

Geef een reactie