Dagboek van Zoë Zwart – Heks van niks | Overleven op het heksenfeest

Misschien kende je de nieuwe serie van Dagboek van Zoë Zwart – Heks van niks al. Het eerste deel was Help, ik ga naar de heksenschool! En nu is er speciaal voor Halloween een nieuw deel verschenen: Overleven op het heksenfeest. Een betoverend avontuur boordevol humor en magie. Dat belooft een spannend, leuk en magisch boek te zijn!

Dagboek van Zoë Zwart – Heks van niks | Overleven op het heksenfeest

In het eerste deel is Zoë Zwart net verhuisd naar Klein Spreukelstein, een stadje met een magisch geheim. Wanneer haar vader haar per ongeluk bij de verkeerde school inschrijft, blijkt Zoë op een echte heksenschool te zitten. Ze leert er bijzondere dingen zoals dingen laten zweven met een toverstok. Maar ze mag niets verraden aan haar vader, want ze mag aan niemand vertellen wat er op school gebeurt.

In dit tweede deel is het bijna Halloween en dat is natuurlijk het leukste heksenfeest van het jaar. Tenminste, als je een heks bent. Als je per ongeluk op de heksenschool bent beland terwijl je eigenlijk maar gewoon bent, zoals Zoë, is dat een heel ander verhaal.
Overleven op een heksenschool valt niet mee als je geen magische krachten hebt en nauwelijks op een vliegende bezem kan blijven zitten. En raad eens wie het Halloweenfeest mag helpen organiseren? Dat belooft weer een grappig heksen avontuur te worden.

Dagboek van Zoë Zwart – Heks van niks | Overleven op het heksenfeest is een leuk boek. Het is een soort graphic novel, maar dan toch met best wel veel tekst. Het boek is in dagboekvorm geschreven en heeft veel en leuke illustraties. Het boek heeft bijna 125 pagina’s en is geschikt voor lezers vanaf ongeveer 9 jaar.

Dit leuke boek van uitgeverij de witte leeuw kost € 13,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bookspot. ISBN: 978 94 932 36 233

Lees ook: Het heksenhandboek

Geef een reactie