Duukies Beachsocks – ideaal voor de zomer

duukiesTwee jaar geleden waren wij op vakantie aan het Gardameer. Naast heerlijk plonzen in het zwembad, gingen we uiteraard ook in het meer zelf zwemmen. Waar wij geen rekening mee hadden gehouden, is dat (zeker het eerste ondiepe deel) van het Gardameer geen zandbodem is. De bodem is bezaaid met stenen en kiezels. Dat vonden  de meiden maar niks. Het deed pijn aan hun voeten. Dus moesten we op zoek naar waterschoenen. Die hadden we niet zo maar gevonden. Maar nog belangrijker, die vonden de meiden ook niet echt fijn. Een andere oplossing zijn Duukies Beachsocks.

 

Steentjes in plaats van zandbodem

Op vakantie aan het Gardameer kwamen we er dus achter dat het Gardameer geen zandbodem heeft. Het eerste ondiepe deel waar de kinderen spelen en zwemmen heeft een bodem met stenen en kiezels. Niet fijn! De meiden wilden graag zwemmen, maar het deed hun zeer aan de voeten. En met slippers aan zwemmen, werkt natuurlijk niet. Want die verlies je. Gelukkig vonden we in het winkelcentrum waterschoentjes voor de meiden. Hoewel ze geen zere voeten meer hadden, waren deze waterschoenen niet echt fijn. Ze waren lastig aan en uit te krijgen en er kwam zand is. Dat schuurde en was niet fijn.

Een goede voorbereiding

20190429_1517441440519716079135140.jpgKomende zomer zijn we weer van plan naar het Gardameer te gaan. Maar nu wel beter voorbereid tegen zand, stenen en kiezels! Van Emma heb ik nog zwemschoenen. Die hebben we gebruikt bij de zwemles en het afzwemmen. Maar deze zijn niet echt comfortabel. De gespen zijn lastig en door de openingen kunnen er nog zand en kleine steentjes in de schoen komen. Bij Duukies Beachsocks bieden ze een oplossing met  waterschoenen en sokken in één. Daar waren we we benieuwd naar! Afgelopen meivakantie namen we ze mee en hebben de meiden ze uitgeprobeerd.

Duukies Beachsocks

20190429_1518266957765643222661979.jpg

Duukies Beachsocks zijn er in leuke kleuren en prints. Anne koos een zebra print en Emma een eenhoorn print. De meiden deden de beachsocks direct aan. Dat ging heel makkelijk. Je trekt ze gewoon als een sok aan. En daar gingen ze naar het strand. Ze konden er heerlijk op rennen, hadden geen last van scherpe steentjes en schelpjes en konden er ook mee het water in. Ook kwam er geen zand in de sokken. Ideaal dus.

20190429_1518003474444186605482711.jpg

 

Duukies beachsocks beschermen tegen heet zand, verbranding door de zon, scherpe steentjes en schelpjes en splinters. Maar door de anti slip zool zijn ze ook ideaal op gladde zwembadvloeren. En ze beschermen zelfs tegen  kwallen! Nou, en die zaten er afgelopen vakantie wel.  Maar dat hebben we niet getest hoor. Duukies Beachsocks zwemschoenen zijn dus perfect om mee te zwemmen en wat ook fijn is, is dat ze supersnel drogen.

 Al vanaf maat 20, maar ook voor volwassenen

Wij zijn helemaal fan van de Duukies Beachsocks. Deze strand sokken zijn verkrijgbaar vanaf maat 20/21 tot en met maat 38/39 voor jongens en meisjes. En je kunt kiezen uit super leuke prints. Nieuw is dat er nu ook volwassen Duukies Beachsocks zijn. Ik denk dat ik ook nog een paar voor mezelf ga kopen voor komende zomervakantie.

 

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

14 gedachten over “Duukies Beachsocks – ideaal voor de zomer

  1. Zo’n sokjes zijn super handig! Ik haat het om op een kiezelstrand te lopen maar met zo’n sloefjes valt dat goed mee 😀

  2. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het lijkt me een ideale oplossing, want een bodem met kiezelstenen is echt heel vervelend aan je voeten.

  3. Dit lijkt me best handig voor op het strand. Geen zand meer tussen je tenen en met kiezels ben je ook beter beschermd. Met een paar slippers lig je zo.

Geef een reactie