Een bezoek aan Wondr in Amsterdam

Blogsbyingrid Wondr Experience

Onze meivakantie bestond uit dagjes uit in eigen land. We besloten ook een dagje Amsterdam te doen en begonnen de dag met een bezoek aan Wondr. Wondr is een experience playground in Amsterdam: een belevenis vol kleur en sensatie die je uitnodigt om te spelen en te verkennen. En dan maakt het niet uit hoe oud je bent. We bekeken de website en social media en besloten dat we hier wel een dagje naar toe wilden.

Wondr Experience Playground Kids Time

Wondr is een speeltuin voor volwassenen en omdat kinderen het ook erg leuk vinden, is er speciaal voor hun kids time. Tijdens kids time gaan kinderen tot en met 10 jaar met korting naar binnen. Houd er rekening mee dat kinderen tot en met 10 jaar buiten kids time niet zijn toegestaan. Omdat Emma 10 jaar is, gingen wij dus tijdens kids time. We gingen om 11 uur ’s ochtends en dat was qua drukte prima te doen. 

Wondr Experience Playground

Wondr heeft 15 ruimtes of kamers in verschillende thema’s. En daar kun je leuke foto’s maken en spelen. Wat dacht je een zwembad met marshmallows, een supergrote ballenbak of een grijpmachine zoals je die op de kermis ziet waar je zelf in kan gaan zitten?

Bij sommige kamers kun je je QR-code laten scannen en dan wordt een een foto, filmpje of gifje gemaakt. En die krijg je na afloop gratis in je mail. Super leuk om te doen. En je kunt natuurlijk zelf allerlei foto’s en filmpjes maken. De ene kamer is wat leuker dan de andere. En in de ene kamer heb je slechts enkele foto momenten terwijl je in andere kamers juist veel verschillende foto’s kunt maken. Soms maak je foto’s met leuke accessoires en de foto’s worden in de verschillende kamers vanuit verschillende kanten genomen. De ene keer gewoon van voren, de andere keer van boven. En je kunt zolang in een kamer blijven en zoveel foto’s maken als je wilt.

Onze meiden (en wij stiekem ook) hebben echt genoten en we hebben leuke foto’s gemaakt. In deze blog zie je slechts enkele foto’s en lang niet alle kamers en fotomomenten die er zijn. Wij hebben ruim 2 uur bij Wondr doorgebracht inclusief een drankje achteraf. Wat ons betreft is het een aanrader. En het klopt, het is leuk voor kinderen maar ook voor volwassenen. Ik zie me dit ook met mijn vriendinnen doen en hilarische foto’s en filmpjes maken.

Lees ook:

Een weekje Volendam vanuit Roompot Marinapark Volendam

Tulpenvelden in de buurt van Volendam

1 gedachte op “Een bezoek aan Wondr in Amsterdam

  1. Pingback: Een weekje Volendam vanuit Roompot Marinapark VolendamBlogsbyingrid

Geef een reactie