Het megasupercoole puzzel- en spelletjesboek

Onze meiden vinden het leuk om te puzzelen en te kleuren. Ideaal is dan een leuk activiteiten of puzzelboek. Dit fantastische puzzelboek van uitgeverij Deltas is ideaal voor mee op vakantie, in de auto, in het vliegtuig of wanneer je kind zich even verveelt. Er staan genoeg leuke en verschillende puzzel en tekenopdrachten in.

Het megasupercoole puzzel- en spelletjesboek

Dit leuke puzzelboek heeft bijna 170 pagina’s en staat vol met leuke puzzels en creatieve tekenopdrachten. Denk aan woordzoekers, doolhoven zoek de verschillen en meer. De puzzels zijn zo leuk getekend dat je ze ook helemaal kunt inkleuren. Als je niet zo’n zin hebt in een puzzel dan gebruik je de puzzel gewoon als kleurplaat. Dus volg de piratensporen, teken je eigen fantasiedieren, los de dinosaurusraadsels op en ontwerp leuke kleren. Het kan allemaal in dit leuke puzzel- en kleurboek.

.

Het megasupercoole puzzel- en spelletjesboek

Wat ons betreft echt een leuk doeboek voor de vakantie. Handig achterin de auto of in het vliegtuig. Maar ook leuk als het een keer regent of tijdens een relax momentje aan het zwembad.

Lees ook: Lezen en leren: De wereld van de dinosaurussen

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit leuke boek van uitgeverij Deltas kost € 9,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bol.com (ISBN: 9789044739268).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

1 gedachte op “Het megasupercoole puzzel- en spelletjesboek

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   365 spelletjes en raadsels – om je nooit te vervelenBlogsbyingrid

Geef een reactie