Koptelefoon voor kinderen

20200402_1212078538903508026912278.jpgTegenwoordig hebben we veel dingen met beeld en/of geluid. Denk aan de televisie, een spelcomputer, een pc of laptop en dan ook nog tablets en telefoons. En als dan iedereen op een eigen device bezig is, is dat best druk en luidruchtig. Hoe fijn is het dan dat je een koptelefoon op kunt zetten. Zo hoor je je eigen device goed en ben je niemand tot last. Onze meiden hebben sinds kort een eigen koptelefoon. Een koptelefoon met een leuk kleurtje en speciaal voor kinderen.

Een koptelefoon speciaal voor kinderen

Er zijn speciale koptelefoons voor kinderen. Wat ik belangrijk vind, is dat de koptelefoon goed past en dat het volume niet te hard is. En als de koptelefoon er dan leuk uit ziet met een hip kleurtje is dat helemaal leuk. En uiteraard is het fijn als de koptelefoon een beetje betaalbaar is. Draadloos hoeft wat mij betreft niet.

20200402_120935834606562980468482.jpgNa een zoektocht op internet hebben wij gekozen voor de JVC HA-KD5 Kids Koptelefoon. Deze koptelefoon heeft begrensd volume en is perfect voor kinderen. Deze koptelefoon is verkrijgbaar in verschillende hippe kleurtjes. De koptelefoon heeft zachte oorkussens en is verstelbaar. Er staat bij vanaf 4 jaar. Maar Anne (nu 9 jaar) past de koptelefoon zonder hem in grootte te verstellen.

Je kunt deze koptelefoon versieren met de meegeleverde stickers. Wij hebben gekozen om dit niet te doen. Ik vind dat een beetje zonde. De stickers gebruiken de meiden wel om te knutselen.

Ideaal voor huiswerk, een spelletje of onderweg

Wat ik vooral handig vind, is dat de meiden nu aan de slag kunnen met huiswerk op de computer of een spelletje op de telefoon zonder dat andere daar last van hebben. En ook onderweg, op de achterbank van de auto is het ideaal.

Emma koos voor een koptelefoon in roze met paars, Anne koos voor een lichtblauwe. Ze passen prima en de meiden zijn er erg blij mee. En wij ook. Vooral met de rust.

Waar te koop?

Deze koptelefoon is onder andere te koop bij bol.com en coolblue. De prijs ligt rond de € 20.

Deze blog bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

 

 

2 gedachten over “Koptelefoon voor kinderen

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Hou jij het thuisonderwijs vol?Blogsbyingrid

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Hoe ging het thuisonderwijs tot nu toe?Blogsbyingrid

Geef een reactie