Lekker genieten van cake en gebak

Hou je ook van bakken? Wij wel. Waar we eerder vaak cupcakes bakten, vindt vooral Emma het ook leuk om cake te bakken. De ene keer een naturel cake, de andere keer met bijvoorbeeld appel. Maar hoe leuk is het om te lekker te variëren met cake en gebak? Daarom leek dit boek van uitgeverij Deltas mij zo leuk. Ik was benieuwd naar lekkere, nieuwe cake en gebak recepten.

Lekker genieten van cake & gebak

Ik hou wel van een lekker plakje cake. Ideaal bij een kopje thee. In dit boek vind je tal van heerlijke recepten voor cakes, maar ook voor bananenbroden, theebroden, muffins en andere eenvoudige baksels. Wat dacht je van een klassieke, luchtige citroencake? Een bananenbrood met crunchy pindakaas? Of een yoghurttulband met verse bosvruchten? Daarnaast krijg je inspiratie voor verscheidene glazuren en toppings die je creaties net dat tikkeltje extra geven.

Ik was wel benieuwd naar nieuwe, lekkere cake recepten. En dit boek is daar ideaal voor. Het boek heeft drie hoofdstukken. Het eerste hoofdstuk gaat over klassieke cakes. Denk aan cakes met chocolade of fruit, maar ook lavendelcake. Het tweede hoofdstuk gaat over verschillende varianten op bananenbrood. Het derde hoofdstuk gaat over muffins en andere eenvoudige baksels zoals scones en appel-amarettocake. Voor elk wat wils dus.

Bij de recepten staat duidelijk wat je nodig hebt en hoe je de cake bakt. Bij alle recepten staan mooie kleurenfoto’s van de cakes. Ik weet zeker dat wij een aantal van deze recepten gaan maken samen.

Lees ook: Originele tosti’s en croques

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit leuke boek van uitgeverij Deltas kost € 15,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bol.com of Bookspot (ISBN: 97890447628841).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie