Lezen: Scheurbuik Stormsz – De staf van de farao’s

Een super leuk en spannend boek. Dat is De staf van de farao’s. Dit boek is het eerste deel in de humoristische detective-piratenserie Scheurbuik Stormsz van Derek Keilty. 

Het boek is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer acht jaar.

De staf van de farao’s  

Het boek gaat over Storm. Storm woont in een weeshuis. De directrice heeft hem zo’n beetje er uit geschopt en Storm heeft een baantje nodig. Storm wordt scheepsjongen op De Bloedhond. Pas wanneer het schip echt uitvaart, ontdekt Storm dat het geen piratenschip is, maar een detectiveschip. De bemanning bestaat uit de slimste piraatdetectives die er zijn. Zij lossen mysteries van de Zeven Zeeën op.
In het kraaiennest ontmoet Storm Ross. Ross helpt hem overleven aan boord.
Hun eerste opdracht: een gestolen staf en een verdwenen schip vol mummies opsporen.

Lees ook: Kapitein onderbroek of De avonturen van Max Kruimel – Crimineel Cool

De staf van de farao’s heeft 176 pagina’s. Het boek is in zwart wit met op bijna elke pagina een leuke illustratie. Dat maakt het lezen nog leuker. De letters zijn best groot en de hoofdstukken vrij kort (10 tot 15 pagina’s). Een leuk en spannend boek om te lezen voor kinderen vanaf ongeveer acht jaar. Wij zijn benieuwd daar deel 2!

De staf van de farao's

Waar te koop?

Dit leuke boek van uitgeverij De Fontein kost € 12,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bol.com. ISBN: 9789026155437

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie