Shoppen op afspraak bij de Action

Shoppen op afspraak is nu mogelijk. Ik bestel op dit moment alleen wat we echt nodig hebben online. Wel heb ik me voorgenomen om binnenkort met de kinderen te gaan shoppen in ons dorp voor schoenen en kleding. Maar omdat ik ook wat kleine dingetjes nodig had, besloot ik een shop afspraak te maken bij de Action. Dinsdagochtend online de afspraak gemaakt voor donderdag ochtend 10 minuten shoppen. Hoe dat ging?

Shop afspraak maken

Ik had al gezien dat de shopafspraken voor de ochtend snel vol waren. Dus dinsdagochtend tijdens het ontbijt maakte ik een afspraak voor donderdagochtend. Kids naar school en ik even gauw naar de Action. Ik had in ieder geval een paar mandjes nodig voor in de kast, plakband en een nieuwe lamp. Voor de zaak hadden we nog een nieuwe fotolijst nodig. Daar kon ik ook direct voor kijken. Ik maakte een lijstje in de hoop dat ik niks zou vergeten.

En dan shoppen!

Om 9.15 uur mocht ik 10 minuten shoppen. Ik had netjes een lijstje gemaakt zodat ik niks zou vergeten. Inmiddels was het lijstje ook aangevuld met dingen voor mijn schoonmoeder en de kinderen. En je kent het vast, als je bij de Action bent, koop je toch nog van alles erbij.

De fotolijst voor de zaak hadden ze gelukkig in het juiste formaat. En ook nam ik een oplader voor de mobiele telefoons mee, omdat er laatst twee gesneuveld zijn. En met vier mobiele telefoons in huis is een extra oplader wel handig.

Lees ook: Een mobiel voor je kind

Iets verderop lagen de mandjes die ik graag wilde voor in de kast. Daar nam ik er vier van mee. Vervolgens de lampen voor thuis en voor de zaak. De hallogeen lamp voor thuis hadden ze helaas niet, de lampen voor de zaak wel. In hetzelfde gangpad lagen aanmaakblokjes voor de kachel, die mijn schoonmoeder me gevraagd had mee te nemen. Zo shopte ik efficiënt door de gangpaden. Ik nam een een keuken handdoek mee met leuk panterprintje en voor de kinderen een stressbal en orbeez. Ze zijn helemaal in de ban van fidget toys en vroegen of ik voor hun wilde kijken bij de Action.

Lees ook: Fidget toys

Ik nam nog een bus haarlak en wat haar elastiekjes mee. En toen kwam ik in het laatste gangpad. Het gangpad waar ik altijd nog nog wat meeneem. Dit keer was het cadeaupapier. Dat kun je nooit genoeg in huis hebben toch? En ik vond de printjes zo leuk. En ik nam Milka koekjes en paaseitjes mee. Toen kwam ik bij de kassa en was het shoppen binnen 10 mintuten gelukt. Alleen plakband hadden ze niet. Dat was wel jammer want onze plakband is bijna op na een lockdown met veel geknutsel door de meiden. Die blijft dus op mijn lijstje voor de volgende keer staan.

Heb jij al geshopt op afspraak?

8 gedachten over “Shoppen op afspraak bij de Action

 1. Nee ik heb niet geshopt en ik denk dat ik het ook niet ga doen, ik heb even niets hard nodig nu en om nu voor de fun te gaan, dat doe ik dan ook weer niet. Ik koop veel online en heb de mazzel dat de Jumbo nu ook Hema producten heeft, dus de lijm die ik naast nodig had, kon ik nu mee nemen met mijn wekelijkse boodschappen.

 2. Leuk om even te shoppen, zelf heb ik op dit moment niet echt dingen nodig dus dan maak ik ook geen afspraak. De spullen die ik echt nodig heb kan ik met de boodschappen meebestellen. Ook een idee voor plakband misschien?

 3. Ik wacht wel tot het weer normaal kan 😉
  Vooral in de action vind ik het altijd leuk om even rond te neuzen. En dat zie ik me niet binnen die tien minuten doen.

 4. Ik ben ook geweest
  Wat een gekke gewaarwording
  Met zijn 2 de zaak voor ons alleen
  Heel apart
  En 10 minuten is best lang

Geef een reactie