
Afgelopen vrijdag werden we getest en was mijn test negatief. Joa was positief. De kans bestond dus dat hij mij alsnog zou besmetten en ik ook Corona zou krijgen. Daarom besloot Joa naar zijn ouders te gaan (die ook positief getest zijn) en de meiden en ik bleven thuis. We maakten het huis schoon en hoopten zo geen corona te krijgen. Helaas liep het anders…
Zaterdag was een prima dagje. De kinderen vermaakten zich onder andere met voetbalplaatjes inplakken en de dag ging eigenlijk snel voorbij. Zaterdagavond voelde ik wel een kriebelhoestje, maar daar maakte ik me niet zo druk om. Zondag voelde ik me minder fit. Ik begon ook wat te hoesten en kreeg enorme hoofdpijn. Nu heb ik vaker een soort migraine hoofdpijn die twee dagen duurt, dus ook daar maakte ik me nog niet zo druk om.

Maar zondagavond was ik echt kapot. Ik ging tegelijkertijd met de meiden slapen. Ik had geen fijne nacht. Ik had het koud en dan weer warm. Ik had enorme hoofdpijn en spierpijn en sliep amper. Dus besloot ik maandagochtend een sneltest te doen. Ik had geen zin om een test bij de GGD te doen en een of twee dagen te moeten wachten op de uitslag. Dus deed ik een sneltest en had binnen een half uur de uitslag: positief.
Lees ook: Met het hele gezin een corona test
Van de ene kant balen natuurlijk, want je hebt corona. Van de andere kant was het fijn dat Joa weer thuis kon komen en we gezellig samen in quarantaine konden zitten. En dus kwam Joa maandagochtend weer thuis. Gelukkig hebben we allemaal milde klachten. Ik heb vooral hoofdpijn en spierpijn. Daarnaast af en toe heel koud, maar geen koorts. En keel- en neusverkouden. De spierpijn voelt echt vreemd. Hele zware armen en benen. Daarnaast pijn tussen mijn schouderbladen met af en toe flinke steken. En last van gewrichten zoals polsen en knieën. Ook ben ik best slap. Twee trappen oplopen naar de zolder is echt vermoeiend. Dus doen we rustig aan en liggen we af en toe even lekker op de bank met een dekentje. Nu maar hopen dat het bij milde klachten blijft en dat we ons over een paar dagen weer beter voelen.
Pingback: Blogsbyingrid | Bron- en contactonderzoek door de GGDBlogsbyingrid