Unboxing – Monsterdoos mei 2019

 

website-doos-met-productenHij is er weer: een nieuwe monsterdoos! Eerder liet ik jullie al zien wat er in de monsterdoos van mei en november 2018 zat en ook van deze lente editie mag ik jullie de inhoud weer laten zien! De monsterdoos zit weer bomvol en heeft een minimale winkelwaarde van 45 euro. Maar voor slechts € 13,95 inclusief verzendkosten heb je hem thuis. Maar helaas is deze editie al uitverkocht. Maar niet getreurd, want hier kun je er eentje winnen!

Deze editie van de monsterdoos zit weer bomvol lekkere en leuke dingen en het uitpakken van de monsterdoos is net alsof je een kerstpakket uitpakt. Zo leuk!

Lekker snoepen

20190522_1151181559142716594226800.jpgEr zit weer veel lekkers in deze monsterdoos. Lekkere koekjes van Jules Destrooper. Maar ook lekkere noten repen als tussendoortje. Voor manlief de Atkins Cappuccino Nut reep. Aangezien ik niet van koffie hou, lijkt me dit niet echt mijn smaak. Zelf ben ik benieuwd naar de Nakd Lemon Cake reep. En we zijn hier dol op de kroepoek van Conimex. En uiteraard zijn de vruchtenhartjes voor de kinderen.

 

 

Verschillende dranken

20190522_1155018251344404051574217.jpgOok deze keer zitten er weel verschillende lekkere dravvnken in de monsterdoos. Wicky water en fruit kenden we al maar de Wicky Ice Tea Green nog niet. Dit lijkt zelf (als echte theeleut met een voorkeur voor groene thee) echt heel lekker. Maar ik denk ook dat de meiden het lekker gaan vinden! Daarnaast nog twee nieuwe smaken Pickwick Thee. Niet alleen ik drink graag thee, maar de meiden ook. Dus die gaan we samen uit proberen. Slimpie kenden we al wel van de siroop maar Slimpie Go nog niet. Handig in zo’n klein flesje voor onderweg. Wij zijn weer super blij met de nieuwe monsterdoos.

De hele inhoud

Hieronder nog even de volledige lijst van artikelen in deze editie van de monsterdoos.

– Hero jam
– Conimex Jakarta Vegetarische Kroepoek
– Princes MSC Tonijnsteak
– Nakd Lemon Cake reep
– Jules Destrooper mini’s
– Wicky Ice Tea green Citroen
– Wicky Ice Tea green Perzik
– Wicky Water Tropisch Fruit
– Wicky Water Rood Fruit
– Quaker Kids Crunchy Mix-Up Chocolatemonsterdoos1024x1024-e1444154789634
– Pickwick Green Tea Orange Mandarin
– Pickwick Herbal Camomile Honey
– Hero Cassis Zero
– Dream Coconut of Almond
– Fortuin Vruchtenhartjes
– Loctite Kintsuglue
– Slimpie GO
– Atkins Cappuccino Nut reep
– ELF Voetbalgids
– Friesche Vlag Latte Bio opschuimmelk
– Slurpfruit aardbei 4-pack
– ABC Salty Soy Sauce
– Green Saffron kruidenmix
– YES! Cranberry & Dark Choc notenreep 3-pack
– Organix Just apple, pineapple & coconut 
– Renske Vers kattenvoer

 

Winnen!

Super leuk is dat we deze keer ook een monsterdoos mogen weggeven!

Wat moet je doen?

 • Volg Blogsbyingrid op Facebook en/of Instagram.
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook en/of Instagram.
 • Laat in een reactie weten welke producten je echt een keer zou willen uitproberen

Deze Winactie is gesloten

Bestellen?

Deze monsterdoos is helaas al uitverkocht. De Monsterdoos is online (www.monsterdoos.nl) te koop voor 13,95 euro inclusief verzendkosten en je krijgt een waarde van ongeveer 45 euro aan boodschappen ervoor terug. Heb je nog nooit een Monsterdoos besteld, dan is het zeker leuk om te doen. Het is een eenmalige aankoop, je zit dus niet vast aan een abonnement. En je kunt de monsterdoos zelfs cadeau geven. Hou de website of social media van Monsterdoos in de gaten zodat je weet wanneer de nieuwe editie beschikbaar is.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

 

17 gedachten over “Unboxing – Monsterdoos mei 2019

 1. Wat een leuke actie!! 🎉🎉 We hebben wel eens zo’n doos voorbij zien komen en ik ben altijd benieuwd wat erin zit! ❤️ Leuk om te zien dat er ook een heleboel in zit wat we nog niet kennen😍 We zijn altijd op zoek naar iets nieuws! De Wicky drinkpakjes voor de kleine en de crunchy mix up, daar ben ik het meest benieuwd naar!

 2. Wat een super leuke actie! Ik had tot vanmiddag nog nooit van monsterdoos gehoord! Maar ben wel enthousiast en zeer benieuwd naar dit pakket, daarom doe ik graag mee voor ons gezinnetje!!

 3. Wij doen super graag mee wel eens over monsterdoos gehoord maar nog nooit geprobeerd leuk dat er nieuwe dingen in zitten zoveel voor ouders als kinderen ik zelf ben benieuwd naar Nakd Lemon Cake reep en voor kids de Wicky drinkpakjes!

 4. Ik doe heel graag mee! Ziet er super lekker en leuk uit dit pakket😊Ik ben nieuwsgierig naar de Cranberry & Dark Choc notenreep 3-pack😍 klink ieder geval super lekker!! Ik ga duimen🍀

 5. Ohw wat leuk! Ik kende die hele Monsterdoos niet, dus ga het nu in de gaten houden voor de volgende keer. Thx 🙂
  De slimpie go rood fruit lijkt mij wel handig voor als we buiten huis zijn. Dan kan ik ‘verse’ limonade maken voor onze mini, ipv dat hij die lauwe bedoening van eerder op de dag meot drinken.
  Groetjes en fijne dag!

 6. doe graag mee voor de monsterdoos, zou die wel eens willen uitproberen, ben wel benieuwd naar de cranberry & dark choc notenreep

 7. Nog nooit een Monsterdoos besteld. Lijkt me leuk om eens te proberen en kennis te maken met nieuwe producten, daarom doe ik graag mee.. Ik ben vooral nieuwsgierig naar de vegetarische kroepoek, de YES repen en de Dream Coconut of Almond.

 8. Wat een leuke doos met lekkere dingen.

  – – Quaker Kids Crunchy mix up ben ik erg benieuwd naar voor onze dochter Noor dan hoeft ze mijne niet meer op te eten 🙂

 9. Waaaaaaauuuuuuww !!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg 😍Wat een heerlijke prijs ga je weggeven, WOW Ik wil natuurlijk heeeeeeel graag kans maken op deze heerlijke monsterbox. Dat zou echt zooooo Welkom zijn ben zo benieuwd naar de bio latte opschuimmelk van Friese vlag. Ik ben echt helemaal enthousiast. Je zou ’t maar mogen winnen zeg 🙂 zou toch Fantastisch zijn!!!!! Nu duimen & hopen 🍀💚🍀#FingersCrossed 💕

 10. Jeetje, wat jammer dat hij al is uitverkocht. Het is een hele leuke zo te zien! Ik ben heel benieuwd naar de Naked Lemon Cake reep! Ik doe graag mee met je actie.

 11. Jammer ik heb geen facebook en instagram om privéredenen, maar misschien mag ik ook meedoen als ik Bloglovin volg.
  IK ben het meest benieuwd naar Pickwick green tea Orange Mandarin, omdat ik groene thee heerlijk vind en ben wel in voor een ander smaakje.
  Heel graag doe ik mee als het kan.

 12. wat een te gek gebaar, verras me maar met dat prachtige exemplaar, mooi kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar

 13. Wat een prachtige doos producten! Ik ben zeer benieuwd naar de Pickwick kamillethee met honing! Daar passen de koekjes van Jules Destrooper prima bij denk ik! 😉

Geef een reactie