Waarom kunnen astronauten niet boeren?

Een boek met een grappige titel: Waarom kunnen astronauten niet boeren? Dit boek is niet alleen leuk, maar ook leerzaam met 101 grappige en boeiende weetjes over de ruimte. Dit boek van uitgeverij Deltas is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar.

Waarom kunnen astronauten niet boeren?

Ongelooflijk maar waar. Reis mee naar de ruimte en laat je verbazen door de ongelooflijke geheimen van ons universum. Dit boek vol hilarische feiten en tekeningen vertelt je de meest fascinerende zaken over sterren en planeten! Wat is een zwart gat? Hoe ontstond de maan? Wie bezit Mars? Hoe is het weer op Jupiter? Allemaal vragen waarop je in dit leuke boek antwoord krijgt.

Waarom kunnen astronauten niet boeren?

Dit boek heeft vijf hoofdstukken. Na een hoofdstuk “tot ziens, aarde” met allerlei weetjes over reizen in de ruimte, volgen hoofdstukken over onze wankele wereld, de maan, bijzondere planeten en de grenzen. Het boek is helemaal in zwart wit en elk hoofdstuk bevat een heleboel interessante weetjes met leuke illustraties. Dus is jouw kind nieuwsgierig naar alles wat met de ruimte te maken heeft? Dan is dit boek echt een aanrader!

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit leuke boek van uitgeverij Deltas kost € 10,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bol.com of Bookspot (ISBN: 9789044763676).

Ook leuk om te lezen: Op ontdekking door de ruimte (Lonely planet junior)

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie