Wereldatlas met stickers

9789044753356

Naast kinderboeken met leuke (voorlees)verhalen ben ik ook altijd enthousiast over educatieve boeken. En deze keer een leuk en leerzaam boek waar je niet alleen in leest, maar waar je ook nog eens meer dan 300 stickers op de juist plek mag plakken. En zo kom je in deze wereldatlas van uitgeverij Deltas steeds meer te weten over de wereld! 

Wereldatlas

In het midden van het boek zitten vier pagina’s met stickers. De stickers zijn bijvoorbeeld vlaggen, bezienswaardigheden, dieren en planten van de verschillende werelddelen en landen. Het boek begint met een wereldkaart en de werelddelen en oceanen.  Vervolgens komt Europa aan bod. In Europa kan je kind de vlaggen van de verschillende landen plakken maar ook de bezienswaardigheden van verschillende landen of steden zoals de Eiffeltoren en het Colosseum. Op dezelfde manier komen ook de andere werelddelen aan de beurt waarbij ook verschillende dieren stickers geplakt kunnen worden. Zo leert je kind een beetje waar welke landen liggen, welke dieren daar leven en welke gebouwen of andere bezienswaardigheden er zijn.

Het boek

stickers wereldatlas

De wereldatlas met stickers is een boek met 15 pagina’s en vier pagina’s met stickers. Het boek is duidelijk opgezet en de teksten zijn kort met leuke weetjes. Het boek heeft lekker veel kleur en door zelf de juiste stickers te pakken, leert je kind stiekem een heleboel. Het boek is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Zelf merk ik dat Emma (nu ruim 6 jaar) het boek ook erg leuk vindt. En Emma vindt het plakken van de stickers misschien nog wel leuker dan Anne. Maar voor Anne die in groep 5 zit is het beter te begrijpen en te lezen. Maar samen beleven ze plezier aan dit boek!

Ook enthousiast geworden? Dit boek van uitgeverij Deltas kost € 7,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bol.com. ISBN: 9789044753356

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

8 gedachten over “Wereldatlas met stickers

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   De grote kinderatlasBlogsbyingrid

Geef een reactie