Halloween bloghop 2019

halloweenbloghop2019

Over ruim twee weken is het zover. Dan is het Halloween! Vandaag gaat de Halloween Bloghop 2019 van start. Samen met negen andere bloggers zetten we jullie lezers extra in het zonnetje en kun je overal kans maken op een mooie Halloween prijs.

Blogsbyingrid

Welkom op Blogsbyingrid! Mijn naam is Ingrid, ik ben 39 jaar en moeder van twee meiden van 7 en bijna 9 jaar. Blogsbyingrid is een persoonlijke blog waarbij ik je graag meeneem in ons dagelijks leven. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere kidsfashion, kinderboeken, beauty en lifestyle, traktaties en vakantietips of dagjes uit. Hieronder een aantal populaire blogs:

Dank je wel…

Tamara van Mama Vriendin. Via deze blog ben je misschien wel op mijn blog terecht gekomen. Tamara vormt samen met Johan en naar kinderen een groot gezin. Ze hebben vijf kinderen, van baby tot puber. Naast dit grote gezin is ze werkzaam als gastouder. Op haar blog deelt ze graag haar ervaringen als moeder van een groot gezin.

Winnen!

Natuurlijk geef ik ook een mooie prijs weg tijdens deze Halloween Bloghop 2019. Dit jaar geef ik dit leuke Halloween pakket ter waarde van bijna 30 euro weg, bestaande uit:

halloweenbloghop

Wat moet je doen om kans te maken op dit leuke pakket?

 • Deze winactie is gesloten. De winnaar staat op Facebook

Door naar…

marieke blogt

Zoals het hoort bij een bloghop, stuur ik je ook weer door naar de volgende blogger Marieke van Marieke Blogt. Marieke Blogt is een mamalifestyleblog. Marieke is getrouwd met Erik en mama van Luca en Giulia. Ze is gek op Italië, NYC en citytrips. Daarnaast is ze een echte crochet & stationery addict en shopaholic. Op haar blog deelt ze van alles over het gezinsleven, lifestyle, diy en food.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920

facebook-icon-preview-1-400x400

19 gedachten over “Halloween bloghop 2019

 1. Super leuk, ik ben dol op Halloween, ik doe graag mee en zal je bericht delen op Facebook en instagram. En ik ga natuurlijk de rest ook even langs 🙂

 2. Leuk zo’n bloghop! Wat een leuk Halloween pakketje heb je gemaakt. Ik doe graag mee om helemaal in de sfeer te komen. Zullen de kinderen leuk vinden.

 3. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Lezen: De avonturen van Lily, Lars & Lola – HalloweenBlogsbyingrid

 4. wat een geweldig gebaar, verras ons maar met dit prachtige exemplaar, mijn kleindochters gaan vast helemaal uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimenmaar

 5. Ik kwam deze fijne bloghop weer tegen echt zo leuk en deze prijs is wel erg leuk
  Ik doe mee en hop straks weer verder.

 6. Leuk weer zo’n bloghop en dan nu één van Halloween.
  Ik doe altijd mee als er een bloghop is, dat vind ik leuk.
  Wat een leuk Halloween pakketje te winnen.
  Dat vinden mijn kleinkinderen vast ook, vooral dat opblaasbaar spook.
  Heel graag zou ik mee willen doen, maar ik heb geen Social Media (om privéredenen), volg alleen bloglovin.
  Toch waag ik een kansje en hop weer door naar Marieke blogt.

 7. Wat een leuk pakketje heb je samengesteld! Ik doe eigenlijk weinig met Halloween dus ik laat deze actie voor een ander! ^^

Geef een reactie