Hou van jezelf journal

Tijd voor jezelf nemen, me time en positief denken en zelfvertrouwen. Elke dag positief in het leven staan, tijd aan jezelf besteden en van jezelf houden. Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het kan. En dit dagboek van uitgeverij Deltas kan je daarbij helpen.

Hou van jezelf journal

Maatschappelijke verwachtingen, sociale media en het vervelende stemmetje in je hoofd laten je soms denken dat je niet goed genoeg bent zoals je bent. Dit dagboek helpt je om je ware potentieel te (h)erkennen en jezelf te aanvaarden zoals je bent, met al je sterktes én imperfecties. Ontdek dankzij de vele tips, inspirerende schrijfopdrachten en quotes hoe je minder streng kan zijn voor jezelf, hoe je dagelijks aan self-care kan doen en hoe je meer van jezelf kan houden.

Lees ook: Denk positief – Kaartenbox met inzichtkaarten

Het boek heeft bijna 130 pagina’s en is erg interessant om te lezen. Het boek begint met een korte inleiding waarin wordt uitgelegd dat dit (dag)boek een gids wordt op je reis naar zelfacceptatie. Daarna volgen regels voor het leven en een korte uitleg hoe je dit boek gebruikt. Vervolgens volgen zeven hoofdstukken over onder andere zelfliefde, doen wat goed voor je is, van je lichaam houden, verandering, weten wat je stemming beïnvloedt, wat is er nou echt belangrijk en self-care.

Blogsbyingrid Hou van jezelf journal

Een interessant boek met leuke quotes, informatie, tips en opdrachten. Het boek is lekker vlot geschreven en helemaal in kleur met leuke illustraties. Wat mij betreft een goed boek om er regelmatig bij te pakken om je weer even bewust te maken van jezelf en dat je er toe doet.

Lees ook: De kunst van positief denken

think positive

Lees ook: Basisboek yoga

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit positieve dagboek van uitgeverij Deltas kost € 15,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bol.com of bookspot (ISBN: 9789044762907).

Geef een reactie