Lekker slapen met het Satin Pillow van Satin Beauty Collection

Als moeder van jonge kinderen ken je het vast wel: gebroken nachten. Nou zijn onze meiden gelukkig inmiddels iets groter en hebben wij geen nachtvoedingen meer of slechte slapers. Maar toch hebben we nog af en toe gebroken nachten. Zeker omdat Emma nogal eens last heeft van nachtangst en de meiden af en toe slaapwandelen. En dan wil je toch lekker slapen en uitgerust wakker worden. En zeker zo belangrijk: er uitgeslapen uitzien. Er daar kan het Satin Pillow van Satin Beauty Collection bij helpen. Ik testte het.

Je kent het wel. Je ligt heerlijk te slapen en dan toch word je ’s nachts in je slaap gestoord. Soms omdat je zelf gewoon niet lekker slaapt, maar soms door je kinderen. Wanneer Emma nachtangst heeft, ben ik echt wel even goed wakker. Wachten tot de nachtangst voorbij is en dan weer verder slapen. En zo gaat het ook als een van de meiden aan het slaapwandelen is, Je gaat pas weer lekker en met een gerust hart slapen wanneer ze weer rustig en veilig in hun bed liggen. En dan moet je zelf weer lekker kunnen verder slapen. Soms slaap ik daarna zo vast dat ik wakker wordt met vouwen in bijvoorbeeld mijn gezicht. Ken je dat? Het zijn geen rimpels, maar een soort afdrukken van je kussen omdat je zo vast geslapen hebt. En hoe ouder je wordt, hoe langer het duurt voor ze weggetrokken zijn. Niet echt fijn dus.

Toen ik hoorde van het Satin Pillow van Satin Beauty Collection was ik dan ook erg nieuwsgierig. Natuurlijk had ik wel eens van satijnen beddengoed gehoord, maar wij slapen eigenlijk altijd onder katoen. Slapen op een satijnen kussen belooft een gladdere huid en verfijndere rimpels. Ook vermindert het vet haar en is het goed voor het behoud van je haar- en/of wimperextensions. Naast deze voordelen trekt ook je skincare veel beter in door het slapen op een satijnen kussen.

De Satin Pillow van Satin Beauty Collection is er in verschillende kleuren. Ik koos voor antraciet want dat past mooi bij onze slaapkamer en ons beddengoed. Ik heb nu een paar nachten op het satijnen kussen geslapen en ik kan echt wel verschil merken. Het satijn voelt lekker zacht en koel aan. En ik ben niet meer met vouwen in mijn gezicht wakker geworden. Zo fijn! Ik kan het slapen op een satijnen kussen echt iedereen aanraden.

Shop jouw Satin Pillow met 15% korting!

Wil jij nou ook eens slapen op een satijnen kussen? Dan kun je jouw Satin Pillow van Satin Beauty Collection nu met maar liefst 15% korting bestellen! Gebruik de code: INGRID15

Dit is een gesponsorde post , voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie