Lezen: Oh lala Mila van Niki Smit

Oh la la Mila is het spetterende begin van de nieuwe serie van Niki Smit. Niki Smit kenden we al van de 100% Coco boeken en film. En nu dus een nieuwe serie voor lezers vanaf ongeveer 10 jaar. We hopen dat deze serie net zo leuk is als de 100% Coco serie. Benieuwd wat wij van dit eerste deel vonden? Lees dan vooral verder.

Lees ook: 100% Coco 100% Coco Berlin en 100% Coco New York filmeditie

Oh lala Mila

Het boek gaat over Mila. Mila woont samen met haar vader in Hotel Costes in Parijs. Ze is smoorverliefd op haar vriendje Nino, de zanger van de populaire band Killing Moon. Het is eindelijk zomervakantie en daar heeft Mila zin in. Want Nino was super druk geweest met het opnemen van het nieuwe album van de band. En nu heeft hij eindelijk weer even tijd voor haar. Dus laat de zomer maar komen!

Maar Mila’s romantische ideeën voor de zomer vallen in duigen wanneer Nino opbiecht dat hij deze zomer meedoet aan de datingshow The Bachelor Junior. In één keer is haar eigen vriendje de hotste ‘single’ van Parijs. Oh la la! Wat nu?

Het is een heel leuk boek om te lezen. Persoonlijk vind ik de leeftijd van 10 jaar een beetje jong. Maar dat is misschien ook per kind verschillend. Mila heeft zomervakantie en haar eerste jaar als bruglasser zit erop. Ze is een echt mode meisje er worden veel modemerken en ontwerpers genoemd in het boek zoals Louis Vuitton en Marc Jacobs. Verder wordt er natuurlijk gezoend en gaat Nino meedoen aan The Bachelor Junior. Dat is niet iets waar onze meiden mee bezig zijn. Maar andere meiden van 10 jaar misschien wel. Dus dat is ook iets persoonlijks.

Blogsbyingrid Oh la la Mila

Het boek is leuk geschreven en door de afwisseling met kleurtjes (roze) en illustraties leest het lekker weg. Met 192 pagina’s is het boek ook niet te dik. En wil je weten hoe Nino en Mila verliefd werden? Dan lees je eerst 100% Mila.

Waar te koop

Enthousiast? Dit boek van uitgeverij De Fontein kost € 15,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Boekenwereld.com of AKO. ISBN: 9789026157189

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie