Lezen: Ufo alarm

Costa Banana 4 - Ufo-alarm

Dit keer een boek uit de serie Costa Banana van uitgeverij de Fontein. Costa Banana is de super grappige en populaire kinderboekenserie over Rosa en Fico. Rosa en Fico zijn de kinderen van de knotsgekke president Fernando van Costa Banana. De serie is geschreven door Jozua Douglas. Hij schreef ook het Kinderboekenweekgeschenk 2018. De eerste twee delen in de reeks werden bekroond met de Pluim van de Nederlandse Kinderjury. De serie is geschikt voor lezers vanaf ongeveer 8 jaar.

Ufo alaram

wp-15701833054325467687569010156942.jpgUfo-alarm is al weer het vierde deel in de grappige kinderboekenserie Costa Banana. Het boek is geschreven door Jozua Douglas en heeft zwart-wit illustraties van Elly Hees. Het verhaal gaat over een nieuw avontuur van Rosa en Fico, de kinderen van de gekke president Fernando van Costa Banana.

Dit keer vliegen er ufo’s rond het paleis en president Fernando krijgt een boodschap uit de ruimte. Wezens van een verre planeet willen hem als leider. Dat is natuurlijk een enorme eer, maar dan moet hij wel een ruimtereis maken. De president vindt het dan ook geweldig, maar Rosa heeft zo haar twijfels. Wie zijn deze ruimtewezens eigenlijk. En zijn ze wel te vertrouwen?

Dit spannende boek heeft ongeveer 240 pagina’s en is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer acht jaar. Op de pagina’s staat best veel tekst, maar gelukkig staan er regelmatig leuke zwart wit illustraties bij.

Meer lezen van Jozua Douglas? Keesie Kippenkop – De rioolridder

Waar te koop?

Dit leuke boek van uitgeverij De Fontein kost € 14,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Boekenwereld.com of bol.com. ISBN: 9789026149078.

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

 

11 gedachten over “Lezen: Ufo alarm

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Lezen: Bureau speurneus en de boekenmaffia | Jozua DouglasBlogsbyingrid

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Lezen: Bureau speurneus en de junglebende | Jozua DouglasBlogsbyingrid

  3. Pingback: Lezen: Bureau speurneus en het eilandmysterie | Jozua DouglasBlogsbyingrid

Geef een reactie