Taarten Feest | De leukste kindertaarten

Bakken met kinderen is altijd leuk. En wat is nou leuker dan samen hele mooie, maar toch eenvoudige taarten te bakken. In dit boek staan maar liefst 40 lekkere taarten die je samen met je kind kunt maken. En de basis voor deze leuke en lekkere taarten zijn vier basisrecepten die echt niet kunnen mislukken.

Taarten Feest | De leukste kindertaarten

Het boek begint met vier basisrecepten: een basistaart yoghurt, chocolade, citroen en biscuit. En daarna volgen allerlei lekkere en leuke taartrecepten. Het recept en de benodigdheden staan duidelijk uitgelegd. En bij elk recept staan een prachtige foto van het eindresultaat. Er staan veel verschillende recepten in. En die recepten inspireren weer voor andere leuke recepten. Zo heb ik al ideeën opgedaan voor het het kerstdiner op school en zag ik ook een variant op de kerstbomen op een stokje, die ik al eens maakte.

Lees ook: Het grote kinderkookboek – zonder pakjes en zakjes

Wat ons betreft is dit boek een echte aanrader. Met de makkelijke basisrecepten kun je eindeloos variëren. Ideaal voor verjaardagen, een high tea of het kerstdiner op school. En hoe ouder de kinderen zijn, hoe meer ze zelf kunnen doen.

Waar te koop

Dit leuke boek vol lekkere recepten van uitgeverij Ploegsma is begin september 2021 verschenen. Het boek kost € 17,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij AKO. ISBN: 9789021681856.

Folder Kinderboekenweek/heerlijk lezen

Dit is een gesponsorde blog met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie